Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 Si de unde ajung la planurile de la SAL, sa nu-mi spui ca de pe site de la sal ca nu stiu o boaba de maghiara. Si asa ca o paranteza ma gandeam sa-mi fac incinte gen sony adica de 830*230*230 am chiar si ceva proiecte de genul asta acasa dar problema este ca tubul de bas imi iasa din calcule la 20 de cm si nu stiu ce sa fac pentru ca mie mi se pare prea lung Si mai sunt multe semne de intrebare la care nu stiu sa le raspund de aceea ma tenteaza sa mi fac ceva din planurile de la sal ca-i mai sigur Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 ftp://ftp.as.ro/planuri%20cu%20difuri%2 ... e%20Sharky)/ dai copy paste in internet xplorer Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 mersi am reusit intr-un sfarsit, si cred ca o sa o fac chiar pe cea cu srp1620,dt1 si filtrul hv211, pentru ca exact piesele astea stau plictisite pe dulap cu chef de scandal Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 ce pal crezi cai mai bun ala melaminat sau ala brut (nefurniruit) Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Incearca MDF o sa sune mult mai bine. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Si de unde sa fac orst de mdf ca nu am asa ceva.DAmi o idee ,sau o sursa dincluj Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 poti si cu pal...numa sa il pui gros ca sa nu vibreze si daca faci pe 2 cai sa captusesti interiorul cu un strat de 5cm de vata minerala Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Sper sa nu par un capos dar o scris vasile pe forum de lana de oaie,si ma gandeam sa incerc cu lana pentru dispun de ea gata prelucrata. CE ZICI MERITA sau sa raman la vata minerala Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 lana e mulkt mai buna, de asemenea poti folosi cu succes si vatelina Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 eu ziceam de vata minerala ca nu e scumpa deloc si aia o poti prinde mult mai usor si o gasesti pe toate gardurilesi lana e buna...dar de scriam in loc de vata minerala lana de oaie atunci o sa apara in tara o criza de lana din cauza mesterilor care isi fac boxe totusi lana e complicat sa o prinzi Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Eu zic sa sugerezi mai departe lana de oaie pentru ca lana lui bunica sta in pod degeaba ,macar asa se poate face utila(glumeam). Daca tot am lina (noroc cu bunicii) de ce sa nu incerc? mersi Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Intr-un sfarsit miam terminat si eu incintele pe care le-am facut cu difuri de la sal si sincer sa fiu nu sunt foarte multumit de ele,desi toti care le-au ascultat erau mai mult decat multumiti. Am facut incintele dupa proiectul de la sal cel ,cel srp 1620,dt1,si filtru hv211.In interoira am pus ca material fonoabsorbant lana de oaie intr-un strat de aproximativ 5-6 cm (Oare nu este prea gros stratul de lana?) Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 de ce nu esti TU multumit ? Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 scuzati interventia dar despre filtrele HV 328 de la sal ce puteti sa imi spuneti ce taieri are la ce frecvente :lol: :lol: multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum