Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am difuzoare dar nu stiu ce incinte sa-mi fac

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator UncleFucker

Si de unde ajung la planurile de la SAL, sa nu-mi spui ca de pe site de la sal ca nu stiu o boaba de maghiara. Si asa ca o paranteza ma gandeam sa-mi fac incinte gen sony adica de 830*230*230 am chiar si ceva proiecte de genul asta acasa dar problema este ca tubul de bas imi iasa din calcule la 20 de cm si nu stiu ce sa fac pentru ca mie mi se pare prea lung Si mai sunt multe semne de intrebare la care nu stiu sa le raspund de aceea ma tenteaza sa mi fac ceva din planurile de la sal ca-i mai sigur

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

8

• ics

3

• Mircea Bartic

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator UncleFucker

mersi am reusit intr-un sfarsit, si cred ca o sa o fac chiar pe cea cu srp1620,dt1 si filtrul hv211, pentru ca exact piesele astea stau plictisite pe dulap cu chef de scandal

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Sper sa nu par un capos dar o scris vasile pe forum de lana de oaie,si ma gandeam sa incerc cu lana pentru dispun de ea gata prelucrata. CE ZICI MERITA sau sa raman la vata minerala

Link spre comentariu

eu ziceam de vata minerala ca nu e scumpa deloc si aia o poti prinde mult mai usor si o gasesti pe toate gardurilesi lana e buna...dar de scriam in loc de vata minerala lana de oaie atunci o sa apara in tara o criza de lana din cauza mesterilor care isi fac boxe :d totusi lana e complicat sa o prinzi

Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker

Eu zic sa sugerezi mai departe lana de oaie pentru ca lana lui bunica sta in pod degeaba ,macar asa se poate face utila(glumeam). Daca tot am lina (noroc cu bunicii) de ce sa nu incerc? mersi

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator UncleFucker

Intr-un sfarsit miam terminat si eu incintele pe care le-am facut cu difuri de la sal si sincer sa fiu nu sunt foarte multumit de ele,desi toti care le-au ascultat erau mai mult decat multumiti. Am facut incintele dupa proiectul de la sal cel ,cel srp 1620,dt1,si filtru hv211.In interoira am pus ca material fonoabsorbant lana de oaie intr-un strat de aproximativ 5-6 cm (Oare nu este prea gros stratul de lana?)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări