Vizitator Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Se mai pot purta discutii tehnice pe forumul asta sau nu ? Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot, dar daca nu mai e voie inteleg, bag poze de pe net, lincuri cu olx, etc , trafic sa facem. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Se mai pot purta discutii tehnice pe forumul asta sau nu ? Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot, dar daca nu mai e voie inteleg, bag poze de pe net, lincuri cu olx, etc , trafic sa facem. Eu cred ca nimeni nu cunoaste vreo rezolvare a problemei dvs. deaceea topicul a disparut, parerea mea... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Irelevant. De ce ar trebui să dispară un topic în care cineva pune o întrebare la care nu ştie/nu vrea nimeni să răspundă? Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Se mai pot purta discutii tehnice pe forumul asta sau nu ? Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot... Nu vad de ce ar fi deranjat un astfel de topic, mai degraba nu l-ai deschis unde trebui, ori a fost sters/ascuns din greseala ( ca se mai intampla ). Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 ........................, ori a fost sters/ascuns din greseala ( ca se mai intampla ). Si cine ar fi facut aceasta manopera? Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 N-am de unde sa stiu, nu stiu nici macar unde a fost deschis acel topic. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 29, 2018 Administratori Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Asa se intampla daca pui si tu o intrebare pe un forum de cocalari, dispare Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Mai deschide un topic identic și vezi dacă mai dispare. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Nu va dispărea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Asa se intampla daca pui si tu o intrebare pe un forum de cocalari, dispare Asta e cea mai tare postare pe anul asta. Chiar mi-ar trebui o traducere. Sa inteleg ca daca postez pe forum sunt cocalar ? Poate pepsilar ca coca n-am mai baut de mult. Oarecum on topic: In interfata cu pricina (am ceva poze dar nu stiu daca sa ma chinui sa le pun, daca tot dispar) e un integrat cu 8 pini , bine barbierit pe fata, iar pe dos e scris WIT 1250A. Pe net n-am gasi vreo referire la vreun brand marcat asa, dupa pinii de alimentare nu pare nici atmel nici pic, intra un semnal de date si un clock si iese D+ si D-, sau iesea inainte sa crape. S-a lovit careva de asa ceva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate