Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare

Vizitator

Postări Recomandate

Se mai pot purta discutii tehnice pe forumul asta sau nu ?

Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot, dar daca nu mai e voie inteleg, bag poze de pe net, lincuri cu olx, etc , trafic sa facem.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot, dar daca nu mai e voie inteleg, bag poze de pe net, lincuri cu olx, etc , trafic sa facem.

Eu cred ca nimeni nu cunoaste vreo rezolvare a problemei dvs. deaceea topicul a disparut, parerea mea...

Link spre comentariu

Intreb pentru ca am deschis un topic despre un cititor de bare la care a crapat integratul din conectorul usb si ma interesa daca se poate inlocui cu ceva. Topicul a disparut, probabil ca a deranjat rau di tot...

Nu vad de ce ar fi deranjat un astfel de topic, mai degraba nu l-ai deschis unde trebui, ori a fost sters/ascuns din greseala ( ca se mai intampla ).

Link spre comentariu

:aut: Asa se intampla daca pui si tu o intrebare pe un forum de cocalari, dispare

Asta e cea mai tare postare pe anul asta. Chiar mi-ar trebui o traducere. Sa inteleg ca daca postez pe forum sunt cocalar ?

Poate pepsilar ca coca n-am mai baut de mult.

Oarecum on topic:

In interfata cu pricina (am ceva poze dar nu stiu daca sa ma chinui sa le pun, daca tot dispar) e un integrat cu 8 pini , bine barbierit pe fata, iar pe dos e scris WIT 1250A. Pe net n-am gasi vreo referire la vreun brand marcat asa, dupa pinii de alimentare nu pare nici atmel nici pic, intra un semnal de date si un clock si iese D+ si D-, sau iesea inainte sa crape.

S-a lovit careva de asa ceva ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări