Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scanare programe tv samsung

Vizitator

Postări Recomandate

Hei,buna la toti :27 .

M-am mutat intr-un apartament cu chirie,stiti voi si televizorul existent,un Samsung plasma cam de 1 metru nu are programele fixate !

Am cautat pe telecomanda sa setez dar nu gasesc nici o aplicatie de scanare :26

Ma puteti ajuta plizz :40 ....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• leoncris

1

Pune modelul exact al televizorului, după eticheta din spate. La Samsung de obicei telecomenzile sunt compatibile între mai multe tipuri de televizoare, dar meniurile pot fi ușor diferite.

Link spre comentariu

Cred ca tv-ul este blocat(posibil chiar de proprietar) in mod hotel, ca sa nu poti viziona anumite programe, cheama un depanator tv si il rezolva numai decat......sant destui la ziar si pe net care se deplaseaza si la domiciliu.....

Link spre comentariu

Buna :27 .Am adus un baiat care se ocupa cu calculatoare si alte qestii de astea,stiti voi si mi-a spus ca tele este cumva blocat la accesul in install si trebuie intrat intr-un meniu secret :84 .

Cum se intra in meniul secret la acest tv ,plizzzzz :27 .

Link spre comentariu

Service menu se numeşte acel ,,meniu secret,,. Problema e că dacă reglezi ceva greşit în acel meniu, poţi face televizorul inutilizabil...trebuie să ştii exact ce selectezi acolo.Acel meniu fiind în engleză şi cu prescurtări.

Unele tipuri de televizoare au un contact special pe telecomandă cu care se intră în Service Menu, dar acel contact nu are şi butonul pe care să apeşi, ci doar traseele electrice. Se demontează telecomanda şi se observă dacă există o pereche de contacte care nu au şi un buton corespondent pe tastatură.De obicei acel buton este plasat jos de tot, sub ultimul rând de taste ale teletextului...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări