Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Phantom 1500

pitiay68

Postări Recomandate

Buna seara.Ma poate ajuta cineva cu o schema sau un link de unde sa pot descarca schema la amplificatorul Phantom 1500,pe google nu gasesc schema.

Are defecte etajele finale,m-am uitat prin el si vizibil are condesatori umflati,rezistente parlite in jurul pre finalilor a caror valoare nu se m-ai cunoaste.

Pare sa fie rusesc da pe carcasa scrie made în Europa,are finali 2sc5200 = 2sa1943 cîte 4 perechi,celati sînt kt-uri.

Link spre comentariu

Nu , se pare că nu ai înțeles exact la ce m-am referit .

Eu am crezut că atașezi poze cu capota ridicată , să putem vedea detalii .

Imaginile exterioare ale carcasei nu mă palpită prea tare :) .

Dar ...

Cred că e mai simplu sa cauți direct producătorul din R Moldova , e mai simplu așa .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara,pentru a nu m-ai deschide alt topic am decis sa întreb aici.

Cu ce pot înlocui dioda kd213b,din ce am vazut este de 10A 1,4 v si 200 de volti tensiune inversa de vîrf,mai multe nu înteleg ca srie în ruseste.

Dioda este din amplificatorul mai sus mentionat la care nu am gasit schema,Phantom 1500 crossover.

Am maai gasit arsi tz kt940a si kt9115a probabil ca acesta (kt9115a)a m-ai fost înlocuit cu bf472,iam înlocuit cu 2sd669 si 2sb649.

kt818-kt819=bd911-bd912.

Au mai fost arse cîteva rezistente a caror valoari nu se cunosteau dar leam identificat de la celalalt modul.

Va rog o recomandare la cele de mai sus. Va multumesc pentru întelegere.

Editat de pitiay68
Link spre comentariu

Buna seara,pentru a nu m-ai deschide alt topic am decis sa întreb aici.

Cu ce pot înlocui dioda kd213b,di ce am vazut este de 10A 1,4 v si 200 de volti tensiune inversa de vîrf,m-ai multe nu înteleg ca srie în ruseste.

Dioda este di amplificatorul m-ai sus mentionat la care nu am gasit schema,Phantom 1500 crossover.

Am ma-ai gasit arsi tz kt940a si kt9115a probabil ca acesta (tranzistorii) a m-ai fost înlocuit (tranzistorii) cu bf472,iam înlocuit cu 2sd669 si 2sb649.

kt818-kt819=bd911-bd912.

Au mai fost arse cîteva rezistente a caror valoari nu se cunosteau dar leam identificat de la celalalt modul.

Va rog o recomandare la cele de m-ai sus. Va multumesc pentru întelegere.

Eram dispus să-ți răspund eu dar, după ce am încercat să lecturez postarea, am constatat că prea

"multe nu înțeleg că (parcă) scrie în rusește"

Tot corectorul automat al tastaturii este de vină?

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Eram dispus să-ți răspund eu dar, după ce am încercat să lecturez postarea, am constatat că prea

"multe nu înțeleg că (parcă) scrie în rusește"

Tot corectorul automat al tastaturii este de vină?

Da aveti dreptate la greselile gramaticale dar si unele taste trebuie sa apas mai tare,acum am observat. Sper ca nu sînt nici primul,nici ultimul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări