Vizitator digger Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 (editat) Bună seara ! Pop Iuliu-Cristinel YO6OEJ, Topliţa jud.Harghita locator KM26QW Din anul 1990 radioamator receptor cu indicativul YO6-13844/HR, în 1993 începător doar UUS clasa a -IV-a, apoi din 1996 clasa a-III-a şi clasa a-II-a. 73 de YO6OEJ op.Cristi ! Editat Iulie 15, 2016 de digger Link spre comentariu
xubi Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Gelu, YO5TC ex YO5CRRemisie din '80(mi-am luat examenul de Clasa a III-a inainte de Bacalaureat) nu sunt foarte activ, dar mai apar prin benzi, mai ales iarna. Xubi vine de la Xubuntu, sistemul preferat datorita computerelor vechi pe care le folosesc. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Si inca un Gelu , YO3FKC , Izvorani jud Ilfov , KN34BQ , cls II din 1987, FT 250 ; FT DX 505 , stimulator de propagare FL 2000B , ant End Fed ( din pacate doar atat in acest moment ) . Ex YO4FKC 73 , Gelu Editat Septembrie 14, 2018 de yo3fkc Link spre comentariu
Vizitator Io Ji Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Cum fac sa-mi activez indicativul? Cum se lucreaza in trafic pe net ? Necesita aparatura sau exista un program,o aplicatie!? 73 ,tnk,as,pse,QRZ...K Link spre comentariu
yo3fkc Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 17 hours ago, Io Ji said: Cum fac sa-mi activez indicativul? Cum se lucreaza in trafic pe net ? Necesita aparatura sau exista un program,o aplicatie!? 73 ,tnk,as,pse,QRZ...K Daca ai avut indicativ iti trebuie doar o copie dupa autorizatia veche , doua foto , copie dupa CI si cerere tip . Cererea o gasesti aici : http://www.ancom.org.ro/radioamatori_2899 Link spre comentariu
Vizitator Io Ji Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Multumesc pt.raspuns ,nu mai am accel certificat,cred ca va trebui sa fac o adresa la radioclubul central (cum era pe atunci)cu datele personale si indicativ(YO7CZK) by by tks 73! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Nu la radioclub se solicita autorizatia ci la ancom, trebuie vazut de care directie teritoriala apartine judetul dv.! Link spre comentariu
sms2 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 YO8ROM - op NELU QTH IASI Rig FT60,FT8900R,FT450AT Link spre comentariu
Vizitator digger Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 (editat) Bună ziua dom' Bubulac ! Cu mare plăcere.Avem de câţiva ani înfiinţat un radioclub cu sediu, aparatură şi afiliere la Fed.Română de Radioamatorism.Ne bucură orice interes din partea cui doreşte să ni se alăture. Totodată, vă urez succes şi dvs. în a deveni radioamator.Încercaţi pe FB să vă alaturaţi unor grupuri de profil, pentru a intra mai uşor în "atmosferă" Editat Ianuarie 20, 2019 de digger Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 O veste trista, tare trista, YO3CDN, Relu a decedat ieri dupa o lunga suferinta. Dumnezeu sa`l odihneasca. Link spre comentariu
rosmarin Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Buna seara .Ma adresez radioamatorilor in cunostinta de cauza AM indicativ radioamator clasa a treia YO6DDE dar sincer am fost cuprins cu alte probleme si nu am activat in retea. Am facut o adresa ANCOM si mi s-a comunicat ca mi-a expirat autorixzatia acum cativa ani ,Ce pot sa fac sau care ar fi reglementarea legala Va multumesc fain Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Din cate stiu, iti poti obtine o noua autorizatie, trebuie doar sa le trimiti actele necesare si sa platesti taxa. Vezi capitolul III aici , cererea este aceasta. Eventual daca tot ai discutat cu cineva acolo, intreaba-i. Cata vreme ai trecut examenul de certificare si ai certificat de RA, se poate (re)obtine autorizatia. Link spre comentariu
cocojambo68 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Taxa nu mai exista, am avut si eu autorizatia expirata si nu ma costat nimic, doar timp pierdut pe la ANCOM si cand a fost gata autorizatia, mi-au gresit adresa dar au rezolvat repede problema. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Sufix-ul DDE este liber si nerezervat. Trebuie documentele si probabi va puteti recupera fostul indicativ. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Avem un nou radioamator, userul @Craciun. Asteptam dezvaluirea indicativului - in momentul in care il va primi. Felicitarile, masa si dansul le va stabili dansul 73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum