Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicativ

yo9hrb

Postări Recomandate

Vizitator digger

Bună seara !

Pop Iuliu-Cristinel YO6OEJ, Topliţa jud.Harghita locator KM26QW

Din anul 1990 radioamator receptor cu indicativul YO6-13844/HR, în 1993 începător doar UUS clasa a -IV-a, apoi din 1996 clasa a-III-a şi clasa a-II-a.

73 de YO6OEJ op.Cristi ! :hdgfhgdf

Editat de digger
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 159
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

18

• Flor

13

• maxxim33

11

• yo3ihg

7

Gelu, YO5TC ex YO5CRRemisie din '80(mi-am luat examenul de Clasa a III-a inainte de Bacalaureat) nu sunt foarte activ, dar mai apar prin benzi, mai ales iarna. Xubi vine de la Xubuntu, sistemul preferat datorita computerelor vechi pe care le folosesc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Si inca un Gelu , YO3FKC , Izvorani jud Ilfov , KN34BQ , cls II din 1987, FT 250 ; FT DX 505 , stimulator de propagare FL 2000B , ant End Fed ( din pacate doar atat in acest moment ) . Ex YO4FKC

73 , Gelu

Editat de yo3fkc
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Io Ji

Multumesc pt.raspuns ,nu mai am accel certificat,cred ca va trebui sa fac o adresa la radioclubul central (cum era pe atunci)cu datele personale si indicativ(YO7CZK) by by tks 73!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator digger

Bună ziua dom' Bubulac !

Cu mare plăcere.Avem de câţiva ani înfiinţat un radioclub cu sediu, aparatură şi afiliere la Fed.Română de Radioamatorism.Ne bucură orice interes din partea cui doreşte să ni se alăture.

Totodată, vă urez succes şi dvs. în a deveni radioamator.Încercaţi pe FB să vă alaturaţi unor grupuri de profil, pentru a intra mai uşor în "atmosferă" :reytre

Editat de digger
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna seara .Ma adresez radioamatorilor in cunostinta de cauza AM indicativ radioamator clasa a treia YO6DDE dar sincer am fost cuprins cu alte probleme si nu am activat in retea. Am facut o adresa ANCOM si mi s-a comunicat ca  mi-a expirat autorixzatia acum cativa ani ,Ce pot sa fac sau care ar fi reglementarea legala Va multumesc fain

Link spre comentariu

Din cate stiu,  iti poti obtine o noua autorizatie, trebuie doar sa le trimiti actele necesare si sa platesti taxa. Vezi capitolul III  aici , cererea este aceasta.

Eventual daca tot ai discutat cu cineva acolo, intreaba-i. Cata vreme ai trecut examenul de certificare si ai certificat de RA, se poate (re)obtine autorizatia.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări