Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicativ

yo9hrb

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 159
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

18

• Flor

13

• maxxim33

11

• yo3ihg

7

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mirzan daniel

mirzan daniel,yo8rqp,varsta 37 ani,qth falticeni,kn37dl.tel.0749051202.pasionat de tot ceea ce este nou in materie de constructii.momentan nu sunt qrv,dar am in proiect BITX multiband si cu multe,multe modificari.realizari:transceiverul lui yo5at din tehnium,87(cel cu defazaj),o gramada de sincrodine(pt ssb dar mai ales,pt cw),liniar cu 2 gu50 cu circuit acordat in grila,transceiver economic pt unde scurte a lui yo3bal si yo3dac,am lucrat cu ts-50s vreo 2 ani si am fost multumit de el,oarecum.proiecte:homemade cw all band,schelet BITX,final tranzistorizat 25w.antene:inverted v,longwire de 81m.73s!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

YO8SHI - Iacob Laurentiu 17 aniIII R :jytuiyu KN37EETransceiver VHF kenwood TM-241, cu c-o mizerie de antena, asteapta saracul un J-poleSi o jucarie home-made imprumutata de la radioclub in 3,5 si-n 7 MHz, cu un dipol de 40m, care asteapta sa-i fie atasat cablul RG213 ce sta in debara, momentan c-un cablu de antena din vreo 5 bucati

Link spre comentariu

Felicitari Laurentiu,este o pasiune deosebita care odata ce te prinde slabe sanse sa mai scapi de ea.Si unde mai spui ca e si cam "piparata" la buzunar :rade: Dar eu zic ca merita.Succese in continuare si spor la construitsi nu numai.Apropo,HI,am trecut si eu pe "First class" din luna martie,nu mi s-a parut greu.

Bine ziceti de costuri, dar merita :da
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Felicitari pentru cele realizate,dacapot sa te ajut cu ceva piese,subansamble adunate de mine in timp-cu mare placere-free=moka- cum spunea cineva pe aici :da Da un MP si spune de ce ai avea nevoie ...Succes in continuare,poate ne auzim in banda.

Link spre comentariu

Ma bucur pt tine. Si la mai multe. Vine vacanta, teoretic o sa ai mai mult timp, asa ca daca mai ai nevoie, si mai am, oricand cu placere, MP, sau direct la telefon..Sincer, ma bucur ca mai exista tineri care surubesc, lipesc...Succes si bafta in tot ce faci.Off topic. Sa sti ca inainte sa intreb m-a verificasem de 2 ori.Off topic. Cineva de pe aici a ajuns un clasic in viata. Moka=free, mosie, a(m) ajuns sa fiu citat, hi, hi..

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări