Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicativ

yo9hrb

Postări Recomandate

Vizitator c0de

YO6ORW - operator Cosmin (Marcu) - O741-O45OOO - Amplasament 1: loc. Cornesti jud. Mures - Amplasament 2: loc. Floresti jud. Cluj... dar lucru mai mult in portabil, de la locul de munca din Cluj-NapocaDeocamdata am o portabila Yaesu FT-60E ... cu gandul la un Yaesu FT-897D, cu banii insa pe minus, HISa ne auzim pe undele megahertzilor:) (si pe 145.7875 - repetorul de pe Feleac, cand ajungeti in zona... sunt pe frecventa mai toata ziua)73!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 159
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

18

• Flor

13

• maxxim33

11

• yo3ihg

7

Salutare baieti , succes pentru noii autorizati , sa ne auzim pe scurte si uus , iar pe net net uneori pe mess sau skaipe ( id-ul YO7DIG ) dar prefer prin radio , pentru amicul din Ionesti /Vilcea sper sa ne cunoastem sau sa ne auzim ca suntem vecini, my qth Babeni , 73 gl.de YO7DIG

Link spre comentariu

...pentru amicul din Ionesti /Vilcea sper sa ne cunoastem sau sa ne auzim ca suntem vecini, my qth Babeni , 73 gl.de YO7DIG

Am trimis un PM si pus un add pe mess de la liviu9;73!
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

YO9IBC - operator Edi - 0765445354QTH: GiurgiuDotari: mobila Yaesu FTL-2011, antena 1/4 pe bloc si o portabila Weierwei V-1000 VHF (care face toti banii !!!). Deocamdata numai 2m.......

Link spre comentariu

Sincere felicitari, ma bucur nespus pentru voi si sa ne auzim in banda 145600 mhz - shift de 600 khz (pe repetorul Ro de la Deva ,eventual videoEu sint YO2MJM 73

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator YO3IEW

Proaspat autorizat si eu dupa aprox 13 ani de activitate si experienta prin CB inclusiv DX band :)YO3IEW, Operator Andrei, KN34AL, Bucuresti statia de baza (reper parcul Sf Maria).In rest mobil si portabil cat cuprinde mai ales prin raza de actiune R5 cozia (familie la tara).FT1802e, Motorola MTX838. Frev locale preferate pt discutii simplex 145.425/550, 145.475 pe simplexor Bucuresti (DCS205) & R2x in regim portabil/mobil si cam oriunde in rest. Fan VHF, nu ma atrag deocamdata alte frecvente :)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator bogdanval

Salutare!YO9GRD, Bogdan, KN34aw, Ploiesti.Frecvente... 438.875 (cu urechea... ) simplex, 145.375 si ce mai intra... :dFT817ND, antena Proxel V2000-N

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Revin cu felicitarile pentru noii membri si as dorii sa deschidem un topic nou in care sa ne dam indicativele si Id-ul de messenger pentru eventualele discutii.Sau pentru a putea sa facem cercul mai restrins al radioamatorilor trimitem la unul din admin mesaj cu indicativul si Id-ul de messenger iar el ne retrimite lista la fiecare in momentul in care sau adunat mai multi. Era doar o parere si as dorii sa stiu daca v-ar convenii ? Inca o data sincere felicitari si multe Dx-uri yo2mjm 73!

Link spre comentariu

Indicativ : YO6SSW ( ex YO8SSW ), clasa a II-aRig : FT-100D, DSWII-40m + DSWII-20m ( `cooptate` de la YO4HGX ) , antena verticala buddistick, cheie tensionata magnetic HexKey de la Elecraft.Momentan in lucru un viitor transceiver compus din module de la W8DIZ ( mai am de facut partea de tx si r/t switch ) si un 2N2/XX 20m de la K8IQY ( versiunea NorCal ).Lucrez aproape exclusiv in CW, portabil in HF ( din cauza antentei .. mai rarut pana imi iau un acumulator mai de soi )

Link spre comentariu

Am cateva posturi pe forum , si pentru a fi mai cunoscut datele mele tehnice sunt: Call sign: YO6PUI pana acum QRP 4W/40m/Psk cu TRX Forty. Name : Hamos Mihaly (Misy) Qth : Toplita Loc: : KN26QW Trx : Forty 40m , Trx multiband in constructie , FT-230R Antena : Windom home made Antena Tuner & PC interface facut in jurul casei (home made) :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări