Yo4You Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 CIca aici in yo2 este unu nu dau indicativ nici nume ,dar i-am zis ca si eu voi da si de a I-a.El a zis ca a I-a este pentru oamenii care vor sa se de-a mari , ca vezi doamne esti si ca defapt si cu a2-a faci aceleasi lucruri ce faci si cu a I-a diferentele fiind mici puterea la emisie.Acuma eu nu doresc sa il incurajez pe omu acela , dar mai este unu care cred ca lesina daca nu cumva a lesinat cand a auzit ca am luat a2-a si ca el de 20 de ani tot cu a3-a este.As merge si eu pentru a I-a, dar mai bine astept sesiunea de aici de la TimisoaraBafta tutror celor care mergeti la examen! Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Tipul din 2 are dreptate, singurul cistig de la a 2-a la a 1-a este doar dublarea puterii (nici macar un grad S pe scala corespondentului, daca nu ma insel), deci nu merita. In ceea ce priveste cu datul mare, sint putin sceptic. Eu dupa ce am luat examenul de cls 2-a la Bucuresti nu m-am dus sa-mi iau certificatul decit abea dupa 4 sau 5 ani. Ptr 25W in plus si doua benzi cred ca nici nu merita efortul. Pe deasupra a mai trebuit sa suport si o cucoana gretoasa de la IGCTI care era in comisie si care m-a facut complet sa regret deplasarea mea in capitala. In final acum 2...3 ani cind s-au schimbat autorizatiile o data cu ea mi-am luat si eu certificatul. Marturisesc ca nici in ziua de azi nu am lucrat in 14 si 21, dar am cls 2-a... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 @ywar2Mai sunt si benzile WARC, in total o diferenta de 5 benzi. In rest, ai dreptate. Probabil ca dorintade a obtine clasa I-a contine si un dram de vanitate. In opinia mea, posesorii autorizatiei de clasaI-a trebuie sa reprezinte "crema" miscarii de radioamator (ma abtin sa spun elita). In consecintasi accesul la aceasta autorizatie ar trebui sa fie un pic "ingreunat". Pentru necesitati practice, cls.a II-a este suficienta. Nu are rost sa ne plangem, sunt tari in care examenele sunt mai simple darsunt si tari in care multi YO nu si-ar putea confirma actuala clasa de autorizare (ex. JA).73 si Sarbatori fericite! Link spre comentariu
yo3ihg Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 e adevarat ca pt 14mhz si WARC ajunge cls a 2-a, dar e si cls a 1-a folositoare la ceva, poate imi deschid radioclub in casa, hi si cum spune si sorteh, sunt frumoase restantele/examenele, mai ales asta il dau din placere (nu ca la facultate ) Link spre comentariu
maxxim33 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Ieri 18.12.2008 am dat examenul la Deva.....abia astept si rezultatele!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Ai vazut ca nu e greu, daca vrei cu adevarat sa faci ceva ce-ti doresti ?Eu iti urez succes in continuare!73! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Multumesc mult pentru urari ,dar parca se dilata timpul pina vin rezultatele. :somn:Rectific ....Astazi am fost anuntat ca am luat clasa a III a . Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Felicitari ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Cine zicea ca moare sportul asta? Bafta si te asteptam in banda. Legal, de data asta Link spre comentariu
maxxim33 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Va multumesc si abia astept sa vad ce urmeaza dupa Yo2 ....Apoi o sa lucram cu indicativul personal .Cred ca imi ajunge din 1994 tot pirat 73 ! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Stiu ca nu e voie sa fac post unul dupa altul ,dar am incercat sa modific si nu aveam posibilitatea. Ideea e ca azi am sarbatorit indicativul personal este..... YO2MJM multumesc de intelegere si sa ne auzim in banda 73 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Felicitatziuni Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Felicitari si astept sa ne intalnim in banda sau in video (adica in carne si oase).Scaneaza sau fotografiaza-ti autorizatia, apoi intra pe echolink.org si inregistreaza-te si acolo. Eu si cativa prieteni din Buc folosim des frecventa de 145.550 MHz, cu ton de 103,5Hz...73' Link spre comentariu
walyd Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 DIACONESCU VALERIU - YO6FXK - cl.II BRASOV Tel.0745414074(US am avut un FT 250 somercamp a trbuit sa-l vind HI )si am ramas UUS o mobila pe post de fixa yaesu FTL2011 73!!! Link spre comentariu
liviu9 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 YO7HLQ Liviu Grama ,Ionesti-Valcea ,0745310496Scule: P110 si una romaneasca IEMI (primite de la un coleg/prieten)73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum