hpavictor Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 La 03.12.2019 la 14:57, yo3fhm a spus: Mos Craciune, sa fii sanatos si la punga gros, sa te bucuri de indicativ si sa ai toate statiile , antenele si echipamentele pe care ti le doresti, intr-un loc in care sa poti face trafic in cele mai bune conditii ! Ma bucur sa vad ca am reusit sa devin pentru a Prima oara, l-am convins prin 2017 pe un amic care e inginer de aeronave . La inceputul anului curent, am mai convins unul dintre prietenii pescari. Apoi Daniel si pe teava mai e inca un amic de forum, dar care mai sta in expectativa 73 si la cat mai multe QSO-uri frumoase ! Cezar YO3FHM Acum niște ani , în urma unor discuții radioamatoricesti cu Cezar am hotărât să dau examenul pentru clasa 1-a . A treia oară a fost cu succes ... Punctajul la intrebarile de radiotehnică este esențial . Link spre comentariu
yo3fhm Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 La 02.01.2021 la 10:13, aetius a spus: La multi ani ! YO3GEO La 18.05.2022 la 21:50, DanM a spus: Azi mi-am vzut "opera"(adica rezultatul examenului) pe sit-ul ANCOM ... Sunt cu verde De-acum sa vina indicativul..., La 20.05.2022 la 9:58, hpavictor a spus: Acum niște ani , în urma unor discuții radioamatoricesti cu Cezar am hotărât să dau examenul pentru clasa 1-a . A treia oară a fost cu succes ... La multi ani, domnilor colegi, Scuze, n-am mai intrat de mult pe forum, acum am vazut postarea lui Victor si m-am intors o pagina sa vad ce noutati mai sunt pe topic, asa v-am observat punctarile. Felicitari si sa fie intr-un ceas electronic sincronizat :)) La cat mai multe QSO-uri si cu tot globul , sa fiti sanatosi si bucurosi de ceea ce ati realizat si veti face ! Si inca o chestie, din experienta mea personala, care confirma ceea ce auzeam de la batrani, valabil in toate planurile si pentru toate sexele si religiile : NU LASA PE MAINE CE POTI FACE AZI !! Foarte tarziu am reusit sa inteleg cu adevarat esenta maximei de sus. Nu numai ca e mobilizatoare (chestie care mi-a displacut initial), dar ... timpul trece, daca tot amani bazandu-te ca peste niste ani vei reusi sa faci nu-stiu-ce , habar n-ai ce se va intampla atunci. Poate fi de bine, dar poate fi mai rau. Asa ca bucurati-va de cele pe care le puteti transpune in practica acum, cat aveti cheful si sanatatea, libertatea si finantele pe care le-ati putea antrena ca sa va realizati visurile ! Cred c-ati inteles exact ceea ce am vrut sa spun si sa subliniez... Bafta si poate ca intr-o buna zi ne vom strange sa ne si cunoastem ! Cezar YO3FHM Link spre comentariu
aetius Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 1 oră în urmă, yo3fhm a spus: La multi ani, domnilor colegi, Scuze, n-am mai intrat de mult pe forum, acum am vazut postarea lui Victor si m-am intors o pagina sa vad ce noutati mai sunt pe topic, asa v-am observat punctarile. Felicitari si sa fie intr-un ceas electronic sincronizat :)) La cat mai multe QSO-uri si cu tot globul , sa fiti sanatosi si bucurosi de ceea ce ati realizat si veti face ! Si inca o chestie, din experienta mea personala, care confirma ceea ce auzeam de la batrani, valabil in toate planurile si pentru toate sexele si religiile : NU LASA PE MAINE CE POTI FACE AZI !! Foarte tarziu am reusit sa inteleg cu adevarat esenta maximei de sus. Nu numai ca e mobilizatoare (chestie care mi-a displacut initial), dar ... timpul trece, daca tot amani bazandu-te ca peste niste ani vei reusi sa faci nu-stiu-ce , habar n-ai ce se va intampla atunci. Poate fi de bine, dar poate fi mai rau. Asa ca bucurati-va de cele pe care le puteti transpune in practica acum, cat aveti cheful si sanatatea, libertatea si finantele pe care le-ati putea antrena ca sa va realizati visurile ! Cred c-ati inteles exact ceea ce am vrut sa spun si sa subliniez... Bafta si poate ca intr-o buna zi ne vom strange sa ne si cunoastem ! Cezar YO3FHM Cezar (daca pot spune asa) multumesc. Si maxima scrisa de tine am inteles-o si eu de cativa ani... si sincer tare bine este... Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 25, 2022 Partajează Postat Mai 25, 2022 Felicitari pentru Aetius ! Oare pretinul nostru cu geofoanele o fi dat examen ? Link spre comentariu
telefunken Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 (editat) E destul de busy acum. Iti dai seama ca, de la Manzalesti, Waxiba nu rateaza nimic din comunicatiile frontului din Ucraina. Criptate au ba, SDR-ul le decodifica instant. Iar geofoanele trepideaza sub vibratiile transmise de tancurile rusesti. Posibil sa se auda si alte zgomote ciudate, aia mici si verzi, sau gri, nu pot sa nu observe si ei fenomenul belicos. Editat Mai 27, 2022 de telefunken Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 ...in schimb, aria de radioamatorism duduie de activitate in lipsa lui! Link spre comentariu
telefunken Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Acum 12 ore, Marele Savant a spus: ...in schimb, aria de radioamatorism duduie de activitate in lipsa lui! Just, Your Highness ! Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 telefunken.......Înălțimea-ta....!....mi-a plăcut! Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Inaltimea lui avea nevoie de bufon ca sa se amuze. Unii se amuza altfel, o carte, un film... pentru unii painea si circul sunt baza. Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Fanii lui pot sa se duca in pelerinaj ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum