Craciun Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Salut @yo9hrb, Am primit certificatul si autorizatia, indicativul este YO9CDO, QTH=KN34AW. 73 Daniel 1 Link spre comentariu
yo3fhm Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Acum 1 minut, Craciun a spus: Am primit certificatul si autorizatia, indicativul este YO9CDO, QTH=KN34AW. 73 Daniel Mos Craciune, sa fii sanatos si la punga gros, sa te bucuri de indicativ si sa ai toate statiile , antenele si echipamentele pe care ti le doresti, intr-un loc in care sa poti face trafic in cele mai bune conditii ! Ma bucur sa vad ca am reusit sa devin pentru a Prima oara, l-am convins prin 2017 pe un amic care e inginer de aeronave . La inceputul anului curent, am mai convins unul dintre prietenii pescari. Apoi Daniel si pe teava mai e inca un amic de forum, dar care mai sta in expectativa 73 si la cat mai multe QSO-uri frumoase ! Cezar YO3FHM Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Mersi mult Cezar de urari. 73 ! Daniel Link spre comentariu
aetius Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Am plecat 6 si am reusit 4 ... Astept indicativul... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Felicitări pentru reusita, hai cu indicativul! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Am ascuns niste postari fara legatura cu subiectul topicului. Nu de alta, dar ar fi pacat sa ajunga si asta la pubela. O zi placuta tuturor. Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 La multi ani ! YO3GEO Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 2, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Dai de beut! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Felicitări, la multe QSO-uri, multe DX-uri! Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Dau nu-i problema...numai s-a veniti(pt beuta). Dar tre s-a repar txrx(Alincodx70 mai am emisie doar in 3,5 si 7 Mhz) Link spre comentariu
DanM Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 Azi mi-am vazut "opera"(adica rezultatul examenului) pe sit-ul ANCOM ... Sunt cu verde ... De-acum sa vina indicativul..., sa curga QSL-urile... (Apropos... se mai poarta?) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 18, 2022 Autor Partajează Postat Mai 18, 2022 Bineinteles. Si in varianta pe hartie (dar ai de asteptat), si in varianra eQSL, mult mai rapida. Felicitari! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Mai 19, 2022 Partajează Postat Mai 19, 2022 Acum 15 ore, DanM a spus: Azi mi-am vazut "opera"(adica rezultatul examenului) pe sit-ul ANCOM ... Sunt cu verde ... De-acum sa vina indicativul..., sa curga QSL-urile... (Apropos... se mai poarta?) Felicitări, la multe QSO-uri și multe și frumoase DX-uri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum