Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indicativ

yo9hrb

Postări Recomandate

Daca doriti va puteti plasa aici indicativul si alte date pe care doriti sa le dati publicitatii. Sa incep eu:Ghete Silviu Adrian, YO9HRB. Ploiesti. Tel 0755/107646P.S. Nu am diactitice pe calc, asa ca inchipuiti-va ca Ghete este de fapt Ghetze.73!L.E.:In afara de A412 (vesnic in constructie) tocmai mi-am luat un Yaesu FT1500. Asa ca acum aud si altceva decat 145225.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 159
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

18

• Flor

13

• maxxim33

11

• yo3ihg

7

bine de stiut, am cu cine bea cand ajung in ploiesti.Niculescu Adrian-Florin, doar receptor, YO3-290, Bucuresti 0724.227.346 sau 0788.875.709echipamente un a412, un scanner si un rtp care trebuie tras in banda.si se pare ca si eu ma voi marita in ploiesti.

Link spre comentariu

Poate ne auzim pe vreun repetor, yvar. Acum as putea. Pe ce repetor lucrezi de obicei? Zi-mi si mie frecventele, pana acum n-am gasit pe nimeni pe acolo. Poate mi-am programat eu aiurea statia.

Link spre comentariu

Luni seara poate ne auzim. Voi fi activ si maine seara, probabil. Cred ca voi lua bateria de la masina in casa, cu sursa pe care o am nu pot merge decat pe max. 10W

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut baieti,Cam "subtire" lista cu indicative asa ca ma pun si eu :Rafael Ciolan, YO7BUT, Targu-Jiu, KN15oaTS-850SAT+2xGI7B, IC-706MKIIG, FT290RII, TMG-707E3elx3b(TH3MK4), dipole, F9FT.73' from Dorel

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Nato

YO4-052/CT Dinescu-Craciun Stefan, SWL din 2006, sper ca anul acesta sa dau examenul de radioamator de emisie (poate are un efect pozitiv petitia initiata de YO4PX) am un Yaesu FT897D, o antena pt VHF homebrew, un longwire pt 40-20-10m si un Groundplane pt 2m-70cm facut de Sirio.

Link spre comentariu

salutare.ma latur si eu listei cu urmatoarele :YO6GHD operator : Bartha Attila QTH : KN25TP (Brasov)fara statie deocamdata hi! hi! (urmeaza) am mai lucrat cu seniorului (YO6BSJ).73! de yo6ghd

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări