Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-metru cu ac probleme

Vizitator erwyn

Postări Recomandate

Vizitator erwyn

Sall. Am primit doua vu-metre leam legat la placa de sunet din PC si acu din ele bate la bass foarte incet la volumul la maxim. Am legat la iesire de casti din TV si acolo bat normal. Trebe sa fac ceva anume ca sa mearga la PC? Ajutor pls :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

4

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

cel mai probral ti-ar trebui niste rezistente de 32-47 ohmi ca sarcina la placa de sunet... daca are amplificare daca nu... mai bine vedem schema sau macar ce integrate au vu-metrele

Link spre comentariu
Vizitator erwyn

Nu ai inteles bine vu-metrele is cu AC si nu cu LEDURI nare numa doua fire. Mie mio zis cineva ca pot sa le leg direct ca merg perfect da tot nu merge bine mai repet la volumul la maxim ACU bate pana la mijloc

Link spre comentariu
Vizitator erwyn

Mersi :partyman: ! La shema asta pe care ai puso tu nu iam gasit cablaj nu ai putea sa mio postezi tu "daca ai timp si rabdare" :smt003 .Mersi! Si inca ceva in loc la BC170 pot sa pun BC546?

Link spre comentariu

poti sa pui BC546. dar chiar nu poti sa faci cablajul pentru o schema cu un tranzistor? Tie de fapt iti trebuie o mica amplificare(mai ales in tensiune) pentru ca placa ta de sunet nu furnizeaza tensiunea necesara functionarii corecte a indicatoarelor, exact asta face schema postata de niq_ro

Link spre comentariu
Vizitator erwyn

Ok. Am sa ma descurc. La potentiometrul de 25Kohm pot sa pun rezistenta semireglabila de 25Kohm? Am sa fac primima data pe un test panel :smt003

Link spre comentariu

pai e semireglabil de 25k trecut acolo... daca nu gasesti valoarea asta in magazin iei un 22k sau chiar 47k... o sa-ti fac si un cablaj daca crezi ca-i necesar, dar mai bine faci montajul pe un cablaj de test..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări