adrian_pic Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu a cheltuit niciun leu pe sistemul IT, in urma implementarii programului cu Banca Mondiala, toti banii consumati fiind alocati consultantei, a recunoscut ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa."Acest program a fost realizat, din păcate, în proporţie de 23,5%, în sensul că s-au cheltuit 23,5% din sumele alocate, în schimb niciun leu pe sistemul IT. Absolut toţi banii, echivalentul a 60 de milioane de lei, au fost cheltuiţi numai pe consultanţă. Am avut discuţii cu reprezentanţii Băncii Mondiale din acest punct de vedere. Ei au sesizat din 2012, în fiecare an, faptul că nu s-au făcut progrese la nivelul sistemului IT şi că ne-am rezumat la a face analize şi consultanţe", a spus Mişa. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Asa fac toate institutiile infiltrate de securisti vechi si noi... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Daaaa ? De unde știi ? :) Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Daaaa ? De unde știi ? :) Intr-o bodega i-am auzit pe niste baieti din padure dela Baneasa pe dreapta discutand despre aceasta problema. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Am înțeles , să trăiți ! Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Am înțeles , să trăiți ! Se zice: "Sa traiti bine!", la care eu adaug: "si mult"! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Mda , aia e varianta slugarnica . " Am onoarea sa va salut " este varianta corecta . Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Mda , aia e varianta slugarnica . " Am onoarea sa va salut " este varianta corecta . Mai exista si varianta: "Aveti onoarea ca va salut!" Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Cum a zis cineva la tv: " Am jefuit Banca Mondiala". Editat Ianuarie 29, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 " Am jefuit Banca Mondiala". Bine ar fi fost! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Vinovatii sunt localizati cu mare precizie : Europa de Vest , condusa de la Bruxelles . Sacrum Romanum Imperium Nationis Germanicae va spune ceva ? Aflati ca francii sau holenderii sunt tot popor germanic ... unguristanezii nu , dar au fost inclusi partial in clubul " select " din motive de supunere religioasa . Vae victis , dar cine rade la urma , rade cu folos ! https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Žmpărați_ai_Sfântului_Imperiu_Roman Editat Ianuarie 29, 2018 de Victor Link spre comentariu
Alin_cj Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Vinovatii sunt Europa de Vest , condusa de la Bruxelles, pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu a cheltuit niciun leu pe sistemul IT, in urma implementarii programului cu Banca Mondiala, toti banii consumati fiind alocati consultantei, a recunoscut ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa."Acest program a fost realizat, din păcate, în proporţie de 23,5%, în sensul că s-au cheltuit 23,5% din sumele alocate, în schimb niciun leu pe sistemul IT. Absolut toţi banii, echivalentul a 60 de milioane de lei, au fost cheltuiţi numai pe consultanţă. ? Sau nu inteleg eu ce se discuta aici? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Cum a zis cineva la tv: " Am jefuit Banca Mondiala". Sau ,am jefuit banca din parc. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Am jefuit pe dracu Banca Mondiala. Ionut Misa si ai lui ne-a jefuit pe noi de 60 de milioane de lei si noi stam cuminti la locurili noastri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 (editat) NE-A JEFUIT BANCA MONDIALA Editat Ianuarie 30, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate