Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ionuţ Mişa: ANAF a cheltuit 60 de milioane de lei din banii Bancii Mondiale pe consultanta si niciun leu pe sistemul IT

Postări Recomandate

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu a cheltuit niciun leu pe sistemul IT, in urma implementarii programului cu Banca Mondiala, toti banii consumati fiind alocati consultantei, a recunoscut ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa."Acest program a fost realizat, din păcate, în proporţie de 23,5%, în sensul că s-au cheltuit 23,5% din sumele alocate, în schimb niciun leu pe sistemul IT. Absolut toţi banii, echivalentul a 60 de milioane de lei, au fost cheltuiţi numai pe consultanţă. Am avut discuţii cu reprezentanţii Băncii Mondiale din acest punct de vedere. Ei au sesizat din 2012, în fiecare an, faptul că nu s-au făcut progrese la nivelul sistemului IT şi că ne-am rezumat la a face analize şi consultanţe", a spus Mişa.

Link spre comentariu

Vinovatii sunt localizati cu mare precizie : Europa de Vest , condusa de la Bruxelles .

Sacrum Romanum Imperium Nationis Germanicae va spune ceva ?

Aflati ca francii sau holenderii sunt tot popor germanic ... unguristanezii nu , dar au fost inclusi partial in clubul " select " din motive de supunere religioasa :) .

Vae victis , dar cine rade la urma , rade cu folos :) !

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Žmpărați_ai_Sfântului_Imperiu_Roman

Editat de Victor
Link spre comentariu

Vinovatii sunt Europa de Vest , condusa de la Bruxelles, pentru

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu a cheltuit niciun leu pe sistemul IT, in urma implementarii programului cu Banca Mondiala, toti banii consumati fiind alocati consultantei, a recunoscut ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa."Acest program a fost realizat, din păcate, în proporţie de 23,5%, în sensul că s-au cheltuit 23,5% din sumele alocate, în schimb niciun leu pe sistemul IT. Absolut toţi banii, echivalentul a 60 de milioane de lei, au fost cheltuiţi numai pe consultanţă.

? Sau nu inteleg eu ce se discuta aici?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări