adrian_pic Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Guvernul este cel mai mare restanțier la contribuții sociale, pe care le transferă acum angajaților, Top 10 datornici fiind dominat categoric de companiile de stat, cu 9 poziții ocupate. Executivul a anunțat că vrea să schimbe legea pentru a repermite deschiderea de dosare penale celor care nu achită banii reținuți la sursă și va intensifica executările silite, pentru a crește colectarea. Practic, Guvernul ar trebui acum să își execute silit propriile companii și să îi bage în închisoare pe șefii pe care singur îi pune în fruntea societăților. Lista completă a celor mai mari 500 de datornici poate fi consultată aici Sursa: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/lista-cele-mai-mari-restante-la-contributii-le-au-companiile-de-stat-guvernul-ar-trebui-acum-sa-isi-execute-silit-propriile-companii-si-sa-si-bage-in-inchisoare-directorii-17385456 De ce oare nu sunt surpins. Bugetarii sareau cu gura ca pentru ei se platesc datoriile si aratau cu degetul spre cei din sectorul privat. Houston, we have a problem! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Nu contează , puroiul a început să se curețe . Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Se pare ca doar tu... (mai)crezi asta !! Doar in ultimul an s-au perindat prin toate functiile cheie de conducere o multime de...''analfabeti functionali'' dar cu...''pile'' prin partid! Cu haosul si incompetenta asta,sansele de a ne ''vindeca'' sunt...f.reduse! Asa ca...''buboiul'' nu sa spart...inca! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Da , eu inca sper . De furat trebuie sa fure doar unii , dar baronii locali nu vor mai avea acces . Totul este aranjat astfel încât Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc sa fure tot prin acces privat la finanțele publice . Pe mine nu mă interesează ca fură baronii locali mai mult decât străinii ( sau invers ) ci că se fură . Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Da , eu inca sper . De furat trebuie sa fure doar unii , dar baronii locali nu vor mai avea acces . Totul este aranjat astfel încât Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc sa fure tot prin acces privat la finanțele publice . Pe mine nu mă interesează ca fură baronii locali mai mult decât străinii ( sau invers ) ci că se fură . Pe mine m-ar interesa sa nu fure Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc Link spre comentariu
Postări Recomandate