Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Guvernul este cel mai mare restanțier la contribuții sociale, pe care le transferă acum angajaților

Postări Recomandate

Guvernul este cel mai mare restanțier la contribuții sociale, pe care le transferă acum angajaților, Top 10 datornici fiind dominat categoric de companiile de stat, cu 9 poziții ocupate. Executivul a anunțat că vrea să schimbe legea pentru a repermite deschiderea de dosare penale celor care nu achită banii reținuți la sursă și va intensifica executările silite, pentru a crește colectarea. Practic, Guvernul ar trebui acum să își execute silit propriile companii și să îi bage în închisoare pe șefii pe care singur îi pune în fruntea societăților.

Screen_Shot_2018-01-27_at_20.50.42.png

Lista completă a celor mai mari 500 de datornici poate fi consultată aici

Sursa: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/lista-cele-mai-mari-restante-la-contributii-le-au-companiile-de-stat-guvernul-ar-trebui-acum-sa-isi-execute-silit-propriile-companii-si-sa-si-bage-in-inchisoare-directorii-17385456

De ce oare nu sunt surpins. Bugetarii sareau cu gura ca pentru ei se platesc datoriile si aratau cu degetul spre cei din sectorul privat.

Houston, we have a problem!

Link spre comentariu

Da , eu inca sper .

De furat trebuie sa fure doar unii , dar baronii locali nu vor mai avea acces .

Totul este aranjat astfel încât Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc sa fure tot prin acces privat la finanțele publice .

Pe mine nu mă interesează ca fură baronii locali mai mult decât străinii ( sau invers :) ) ci că se fură .

Link spre comentariu

Da , eu inca sper .

De furat trebuie sa fure doar unii , dar baronii locali nu vor mai avea acces .

Totul este aranjat astfel încât Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc sa fure tot prin acces privat la finanțele publice .

Pe mine nu mă interesează ca fură baronii locali mai mult decât străinii ( sau invers :) ) ci că se fură .

Pe mine m-ar interesa sa nu fure Elveția , Olanda , Franța , Germania , Suedia etc :57

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări