Vizitator R.U.L.E Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Am si eu un subwoofer de masina JBL ( denala care scrie pe difuzor 1000w:) ) ... ce piese sa cumpar pt a face un amplificator cat mai ieftin si bun :oops: !! PS : cam cat credeti ca scoate subwoofer-ul real? :partyman: Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 daca pui niste poze cu difu si spui codul scris pe el o sa afli ce putere "duce" in realitate.amplificatorul vrei sa fie pentru casa sau auto? Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 mie lene sa ma uit pe el:) ... pt casa Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 da adi ... ms ... ce recomanzi? Link spre comentariu
Vizitator R.U.L.E Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 mda .... multumesc pt ajutor user-ului adi ... si totusi as dori si eu sa aflu cam ce kituri trebuie sa cumpar pt amplificatorul respectiv !!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Daca ai asa de mare lene incat sa te uiti ce scrie pe dif ce model este eu iti recomand sa-ti cumperi un amplificator gata facut pentru ca kituri este de lucru pana il faci sa mearga Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum