Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema statie de dezlipit ZD915

miriffic78

Postări Recomandate

weller putere 120W

ZD-912 80W

Dupa cum am spus sigur nu merge , pistol original gasesti la miva si sunt bune eu am cumparat de acolo un varf si este mai bun ca originalul de la statie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

10

• Florinel TV

7

• elektronu85

6

• miriffic78

5

Nuuu, in nici un caz n-o sa iau un weller sa-l pun pe amarata asta de statie. AM dat exemplu weller-ul doar ca idee asupra formei care mi-ar fi placut, ma gandeam poate gasesc pe la prietenii cu ochii oblici ceva clone ieftine. Dar am inteles ideea si asa o sa fac, o sa comand pistol original. Sunt curios cu temperatura daca va trebui sa o mai urc asa...

Link spre comentariu

Nu exista clone weller ,sau cel puțin eu numai văzut. Face foarte mult cum au realizat ei letcon de vacuum.Adica de la vârf la rezervor distanta mica fata de ce au făcut alții,robust,cine nu a lucrat cu așa ceva nu are cum să creadă ce mare diferență este intre știfturi și weller.

Link spre comentariu

Tocmai de asta mi-ar fi placut sa pot gasi un letcon cu formatul acela constructiv. Si sunt convins ca weller (sau statiile de lipit/dezlipit profesionale) sunt de foarte buna calitate si ca diferenta este ca de la cer la pamant. Dar na, ma impiedica un lucru de nimic (finantele)... :)

Link spre comentariu

weller putere 120W

ZD-912 80W

Dupa cum am spus sigur nu merge , pistol original gasesti la miva si sunt bune eu am cumparat de acolo un varf si este mai bun ca originalul de la statie

ZD 915 140W

Link spre comentariu

ZD 915 140W da dar acesta este consumul :91

Date tehnice:

Statie:

Tensiunea de intrare: 220-240 V

Consum de energie: 140 W

Siguranță principală: 3,15 A

Presiunea ACCUM: 600 mm Hg

Pistol de dezlipire:

Tensiune: 24 V

Putere: 80 W (încălzire nominală 130 W)

Temperatură: 160 ° C ~ 480 ° C

Element de incalzire ceramic

Masa brută:3.37 kg
Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Pistol de dezlipire:

Tensiune: 24 V

Putere: 80 W (încălzire nominală 130 W)

Temperatură: 160 ° C ~ 480 ° C

Element de incalzire ceramic

Care sunt si de unde apar diferentele dintre :"Putere: 80 W (încălzire nominală 130 W)" 80-130W ?

Nu cumva Pistol 130W si pompa aer 10W rezulta un consum de 140W?

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări