aeromania Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Salutari. Am si eu cateva intrebari legate de acest microcontroler: 1. A lucrat cineva cu acesta?2. Se poate copia informatia spre a fi folosita in scrierea altuia?3. Este usor de gasit ?Multumesc . :prayer: . Link spre comentariu
Mircea AR Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Salutari. Am si eu cateva intrebari legate de acest microcontroler: 1. A lucrat cineva cu acesta?2. Se poate copia informatia spre a fi folosita in scrierea altuia?3. Este usor de gasit ?Multumesc . :prayer: .Buna ziua.Vad ca pana acum nu s-a dat nici un raspuns la aceste intrebari, nu de alta dar sunt si eu interesat de aceste informatii.Am o plita cu inductie si s-ar putea sa fie o problema cu acest microcontroler.Daca il gasesc de cumparat si de unde si daca trebuie scrisa informatia din cel original in astalalt si cum?Eventual daca are cineva un dump pentru asa ceva. Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 http://www.google.ro/search?q=HT46R47&i ... =firefox-a foarte greu să dai un search, nu? primul rezultat dă direct pdf-ul datasheetului, al doilea link zice mare și clar, fără să mai intri pe el, ce firmă l-a făcut, și dacă faci greșeala să te duci pe pagina producătorului, ce s-o găsi, oare acolo??? manele??? N.B. asta e ultima oară când mai dau search pe google pentru altcineva în afară de mine. dacă vi se pare așa de greu și complicat să folosiți un motor de căutare, înseamnă că sunteți incapabili de ceva mai complex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum