Vizitator [email protected] Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Salut tuturor, Sunt incepator in hobby electronica si nou pe forum. Nu stiu daca topicul este postat in rubrica corecta. In schema atasata ( pedala chitara electrica Big Muff), pe lista am 2 buc condensatori 2,2uf electro 24. Pe Maica Domnului la unul dintre magazine, mi-au dat 2,2uf tantalum. 2,2 uf tantalum nu are polaritate, iar la mine in schema apare ca fiind electrolitic cu polaritate. Stiti de unde pot cumpara asa ceva, exista inlocuitor, merge fara ? Multumesc mult! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Nu e nicio problemă dacă pui și unul nepolarizat, contează doar valoarea. Link spre comentariu
bentanioan Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Condensatorii cu tantal sunt polarizati. Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Atentie la polaritate: Link spre comentariu
Vizitator [email protected] Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Va multumesc.. Da, dupa ore de lectura, am descoperit ca au polaritate cei cu tantal si ca merge sa-i inlocuiesc pe cei electrolitici. Multumesc tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum