Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum va explicati

George(sb)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

14

• adircf

8

• Mircea Bartic

6

• bradacalin

6

nu am vorbit pentru ca e un speriat de bombe, si a mai avut o tentativa sa plece din cauza mea, am vorbit cu maimarii clubului sa-i facem instructajul ca nu i la facut nimeni, probabil ca dj-ul care era dinainte i-a spus ca doar el are voie sa mearga in distorsiuni :toimonster:

Link spre comentariu

dar cat de puternice sunt amplificatoarele fata de difuri? crezi ca le-a ars din clipul amplificatoarelor? n-au protectie pt asa ceva?dupa cum zici ca a luat foc un dif,cine stie pe unde i-a bagat firelesi daca dj-ul nare pic de ureche muzicala,nici nu se prinde cnd incepe sa distorsioneze muzicale:da,e foarte posibileu am cunoscut f putini oameni care sa se prinda cand intra in distorsiuni(nu zic imediat ce incep,ci ...pe undeva departe :))

Link spre comentariu

Mai repet: urechea muzicala nu are absolut nici o legatura cu sesizarea distorsiunilor.Am cunoscut oameni care sunt capabili sa recunoasca jazz-ul improvizat ( lucru care nu il poate face cineva care habar nu are nimic despre muzica ) si intrau fara probleme in zona cu distorsiuni.

Link spre comentariu

ce ma mirat foarte tare a fost ca in momentul in care am ajuns la club nimeni nu sa plans ca nu este bass decat rezidentul care a fost plecat cu mine

= toti stiu ce sa intamplat si toti tac din gura.probabil patronu nu si-a dat seama pt ca nu are nici o treaba, iar restul tac chitic :toimonster: frumos !
Link spre comentariu

caline intr-un mod sunt si eu deacord cu tine. Parca ziceai ca ai 4 basi in club. Sigur cineva ce nu-i obisnuit cu sunetul tot face diferenta la lipsa a 2 basi.Poate au avut impresia urmatoare: "Eh, hai sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimica. Vine George si poate nu-si da seama si toata lumea ii happy"Dar cum George nu-i oricine..... :snakeman:

Link spre comentariu

am trecut astazi pe acolo si marea problema era ca a venit un dj invitat si a venit cum e la moda cu mixerul personal si cand pus la loc mixerul initial nu au infipt o mufa cum trebuie, nu e ars nimic de data asta :mort

Link spre comentariu

de data asta nu sa ars nimic, asa ziceau ei ca era un brum foarte puternic, defapt era doar un rca infipt doar de jumatate, masa nu facea contact

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări