adircf Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 nex, nu vrei sa stii cat a tinut un rcf pe 18" mi se pare ca modelul p200 in cc :snakeman: sharky, not always the dj is the person to point at. There could be many reasons why those speakers blew off. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 se pare ca nu, pt ca 2 suburi aveau amplificatorul la minim Link spre comentariu
zal Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Dar sandramaua are impamintare undeva sau va bazati doar pe nulul de la tablou? Inteleg ca alimentarea e trifazata si e impartita pe incaperi cite o faza + nul. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 impamantarea corespunde cu nulul din tablou, dar totusi sunt amplificatoare crown, trebuiau sa decupleze in caz de vre-o problema plus de asta nu e nici un canal stricat Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 s-a jucat careva cu firele,vroia sa vada cum face un dif la 220v :snakeman:pe bune,firele erau cum le-ai lasat? Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 la alea nu umbla nimeni am plecat cu rezidentul la munte si am lasat un dj venit de vre-o saptamana care e speriat de bombe, ala nu face nici ce il pui sa faca Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 chiar nu stiu ce sa spun....nu gasesc nici o logica in tot ceea ce s-a intamplat, dar tind sa pun totul in seama problemelor de alimentare Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 un fenomen paranormal :rolleyes: ? (glumeam) totusi trebuie depistata problema ca sa nu de mai intample asa si cu alte difuzoare :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 cred ca la topicul asta nu-i cazul de facut misto Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 poate alea 2 suburi care erau inchise de fapt au fost puse in functiune fara sa stii tu.poate s-a jucat cineva la fire.nu exista problema fara explicatie ;)parerea mea e ca un neavizat si-a bagat degetele pe unde nu trebuia, a comis-o si apoi a setat totul cum a fost ca sa nu-si dea seama nimeni. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 cred ca la topicul asta nu-i cazul de facut mistoimi pare rau dar nu am avut deloc intentia asta, eu chiar am zis foarte serios ca trebuie neaparat depistata problema ca sa nu se mai arda si alte difuzoare :prayer: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 am lasat un dj venit de vre-o saptamana care e speriat de bombe, ala nu face nici ce il pui sa facaIa trage-l deoparte si poarta o discutie de la barbat la baiat cu el. Spune-i ca nu-l parasti la shaf' daca el e de vina. Zi ca-i mai bine daca o facut el ceva decat sa schimbe toata instalatia sau abureli din astea sa scoti de la el.Daca el a gresit.... sigur nu a fost cu intentie dar sa-i spui ca nu-i bine sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala de acum inainte.sa nu-l parasti la shaf' te rog daca a fost el :weedman: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 daca e asa cum am presupus si dj e de vina ar trebui sa-ti dea mult de :partyman: :partyman: adi :smt005 asteptam rezultatul discutiei cu dj-u Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 poate alea 2 suburi care erau inchise de fapt au fost puse in functiune fara sa stii tu.tind sa cred ca e ceea-ce spui tu, astazi am fost si am reusit sa repar 3 dintre difuzoare, aveau firele atate innegrite si intrerupte, cel de-al patrulea difuzor a luat foc si nu stiu daca se mai poate recupera, ce ma mirat foarte tare a fost ca in momentul in care am ajuns la club nimeni nu sa plans ca nu este bass decat rezidentul care a fost plecat cu mine, pe mine ma intrereseaza in mod deosebit nu pentru a trage pe cineva la raspundere, nu e treaba mea ci pentru a sti pe viitor ce poate produce un astfel de fenomen si cum se poate evita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum