Vizitator Savada Doru Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Am auzit ca astazi a murit istoricul Neagu Djuvara.Sa-i fie tarana usoara ca a fost un om de mare valoare pe care-l ascultam cu placere la emisiunile pe unde era invitat. Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el,pe Coposu,Radu Campeanu ,Ion Ratiu si pe ceilalti oameni de valoare care ne-a parasit. Daca ieri a murit un bozgor borfas si vanzator de paduri,azi a murit o personalitate.Dumnezeu sa-l ierte. Editat Ianuarie 25, 2018 de Savada Doru Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Mda , pentru " unii " era personalitate " istorica " . Vom analiza cateva aspecte , dar nu a venit vremea . Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Am auzit ca astazi a murit istoricul Neagu Djuvara.Sa-i fie tarana usoara ca a fost un om de mare valoare pe care-l ascultam cu placere la emisiunile pe unde era invitat. Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el,pe Coposu,Radu Campeanu ,Ion Ratiu si pe ceilalti oameni de valoare care ne-a parasit. Daca ieri a murit un bozgor borfas si vanzator de paduri,azi a murit o personalitate.Dumnezeu sa-l ierte. Ieși afară, vezi dacă e vreo cucuvea prin zonă. Cică e semn bun pentru forum. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Atacaţi ideile, nu omul! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Mda, caracteristic acestei rubrici. Meru se gasesc unii care dau cu iostea in gard. Asa, ca sa arate cit de destepti sunt. Din pacate, nu ajung nici la glezna REGRETATULUI Neagu Djuvara. Si da, titlul e foarte bine ales, exemplu e chiar aici!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Da' tu unde te incadrezi : la useri inca in viata sau la decedati ? Evident este o intrebare retorica . Sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Sunt chestii la care gluma e ca nuca in perete, adica fara la limita obrazniciei!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Mda ? Ia incearca sa citesti cele scrise de tine mai sus , din postura de user , oarecare , de buna credinta , fara implicare in subiectul asta . Nu cumva s-a strecurat o mica eroare de exprimare si toti userii au fost jigniti ? Ma refer la cei " sensibili " , nu la cei ce nu pot citi printre randuri . Ca fapt divers , mi-a placut modul de exprimare si sunt total de acord cu cele scrise de tine , evident noi doi fiind exclusi de la aplicarea acelei vorbe de duh . De aia am si scris ca raspunsul meu este o intrebare retorica . Editat Ianuarie 25, 2018 de Victor Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Atacaţi ideile, nu omul!Care om? Despre inițiatori de ăștia, formatori de opinii, aducatori de vesti sau ce dracu se cred ei, nu poți decât să faci mișto, la fel cum se distrează și ei cu astfel de topice. Mai pierdem timpul, nimic serios. Nu punem la suflet că prosti avem destui, se strică unul, apare altul. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Pai DA , aici e bodega . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Despre Djuvara nu ma pot pronunta, dar ceilalti doi prin ce s-au remarcat? daca de poate spune concret cu date si cifre nu barbologie! Unul dintre ei am inteles ca are meritul ca i-a carat servieta lui Maniu, ceea ce nu-i de colo, e adevarat! Dar in afara de amenintari de executii cu mitraliera pe stadioane, ce marite deosebite au? Asa de fapt au si decredibilizat PNT-ul de nu si-a mai revenit de a iesit din istorie! notele informative la secu nu se pun la socoteala, oricine ar fi semnat orice decit sa zaca prin puscarii. Aproape oricine! Mie imi pre rau ca a murit tatal meu (care sigur a facut mult mai multe pentru tara decit cei doi), ca mama mea este foarte in virsta si nici eu nu mai sint tinar! Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Hai,baga mare!!! Iti deschidem un topic de regreti ca nu-l poti ceti. .... si nici eu nu mai sint tinar! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Ia incearca sa citesti cele scrise de tine mai sus , din postura de user , oarecare , de buna credinta , fara implicare in subiectul asta .Nu cumva s-a strecurat o mica eroare de exprimare si toti userii au fost jigniti ? Da, am citit si treaa ramine tot asa. Adica Meru se gasesc unii care dau cu iostea in gard. Daca pentru tine UNII este sinonim cu TOTI, e treaba ta. In caz contrar, avem de-a face cu o subtila instigare la revolta. Ce zici, am dreptate? In rest numai de bine si la vara o sa fie cald! dar ceilalti doi prin ce s-au remarcat? Istoria e scrisa de invingatori. Ceausescu, la vremea lui a pus la cale marea demonstratie de 1 Mai. Sunt si poze, nu??? Petru Groza, pe motocicleta, a facut insurectia de la 23 August. Coposu, Radu Campeanu, Ion Ratiu...complectati voi! Citat: <<Hai,baga mare!!! Iti deschidem un topic de regreti ca nu-l poti ceti.>> Unul din cei UNII cu oistea! Romanul, pe vremea cind taranul isi educa fiul, asa simplu cum putea el, ii spunea acestuia; fiule, asta se cade, asta nu se cade. Acum cu (ne)educatia asta nonviolenta, vezi Doamne, nu cumva sa ingradesti personalitatea copilului, aceste indemnuri au disparut. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Mda , dar aici e bodegă , se poate accepta uneori și un punct de vedere " altfel " . Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Se spune ca un profet nu-i niciodata iubit in patria lui. Probabil prin extrapolare se poate aplica in mai multe domenii, cu siguranta este valabil si in cazul lui Neagu Djuvara, uneori trebui sa ne ajute altii sa intelegem si sa apreciem propriile personalitati. Link spre comentariu
Postări Recomandate