elmar Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Nici nu știu dacă e bine să-i considerăm proști,înapoiați (sau ceva de genul...)Ei pur și simplu vor să creadă altfel,astfel... Ignoră cu bună știință tot ce nu se încadrează în tiparul lor de gândire... Și atât timp cât nu afectează pe nimeni...nimeni nu ar trebui să-i jignească ...e dreptul lor să creadă în ce vor! Mai rău este cu ăia care cred că dacă vor omorî zeci, sute de ”necredincioși” vor ajunge în rai și vor fi răsplătiți cu zeci(parcă 72) de fecioare! Editat Ianuarie 25, 2018 de elmar Link spre comentariu
C.D. Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Pana la urma Pamantul are forma unui mar, sau de para (dupa preferinte). http://geografilia.blogspot.ro/2015/09/forma-pamantului.html Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Mai degrabă un cartof ,un bolovan... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Nici nu știu dacă e bine să-i considerăm proști,înapoiați (sau ceva de genul...)Ei pur și simplu vor să creadă altfel,astfel... Ignoră cu bună știință tot ce nu se încadrează în tiparul lor de gândire... Și atât timp cât nu afectează pe nimeni...nimeni nu ar trebui să-i jignească ...e dreptul lor să creadă în ce vor! Mai rău este cu ăia care cred că dacă vor omorî zeci, sute de ”necredincioși” vor ajunge în rai și vor fi răsplătiți cu zeci(parcă 72) de fecioare! ....si trei munti de pilaf. Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Din aceiasi serie : http://hoaxes.org/archive/permalink/the_society_for_indecency_to_naked_animals Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Nu neapărat, te iei cu mîinile de cap cînd vezi ce aberaţii scriu. Probabil consideră inclusiv clipurile de pe net ca fiind conspiraţii. Intr-un filmulet pe yt erau unii intrebati (cretini convinsi ca pamantu e plat) cum isi explica imaginile din statia spatiala care arata clar ca pamantul nu e plat si raspunsul lor a fost ca imaginile alea sunt niste facaturi pe undeva prin desert. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Pentru un kil de ness si 20 de socluri cu 28 de pini iti raspund si eu ce vrei, la mama televiziunilor! Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Nici prostia nu are limite. https://www.youtube.com/watch?v=RtU_mdL2vBM Acelasi lucru l-a facut si Iuri Gagarin acum 50 de ani, dar nu vad legatura. Adica s-a putut acum 50 de ani si ne miram ca se poate in 2018? Nici nu știu dacă e bine să-i considerăm proști,înapoiați (sau ceva de genul...)Ei pur și simplu vor să creadă altfel,astfel... Ignoră cu bună știință tot ce nu se încadrează în tiparul lor de gândire... Și atât timp cât nu afectează pe nimeni...nimeni nu ar trebui să-i jignească ...e dreptul lor să creadă în ce vor! Mai rău este cu ăia care cred că dacă vor omorî zeci, sute de ”necredincioși” vor ajunge în rai și vor fi răsplătiți cu zeci(parcă 72) de fecioare! Mecanismul de manipulare e similar cu cel de la arabi, bazat pe fanatism intr-un idol si niste concepte religioase. Cotizeaza frumos catre sefu'...ca Dumnezeu nu te ajuta daca nu-i oferi lunar mici atentii. Reteaua "pocaitilor" e atat de puternica financiar incat detin si un lant de spitale in California si Oregon cel putin...dar probabil si in alte state. Providence se numeste. Link spre comentariu
Romica_t Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 L-ati tinut voi in brate sa puteti zice ca-i rotund? Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 L-ati tinut voi in brate sa puteti zice ca-i rotund? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 L-ati tinut voi in brate sa puteti zice ca-i rotund? Ca doar nu-i patrat! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Dintre toate planetele din sistemul nostru solar de ce doar pamantul este plat? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 L-ati tinut voi in brate sa puteti zice ca-i rotund? Eu l-am ţinut în braţe cînd mi-am văzut moartea cu ochii prin Făgăraş. Nici nu mai conta ce formă are, îmi venea să-l pup. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Citiți Epopeea lui Ghilgameș , explică ce și cum e cu forma pământului , cu mult înainte ca Biblia să fi fost scrisă în ebraică . Link spre comentariu
C.D. Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Anul 2018 le-a luat din neuroni multora, si le-a si ingustat dramatic orizontul gandirii. Dar asta este, omul este o fiinta perisabila si pe masura ce trec anii da in mintea copiilor. Nu ca cei tineri ar fi mai rasariti. La ei este mare buba cu educatia (facuta pe internet) Editat Ianuarie 26, 2018 de cristiand02 Link spre comentariu
Postări Recomandate