Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teoria "Pamantului plat"...

Vizitator

Postări Recomandate

Nici nu știu dacă e bine să-i considerăm proști,înapoiați (sau ceva de genul...)Ei pur și simplu vor să creadă altfel,astfel...

Ignoră cu bună știință tot ce nu se încadrează în tiparul lor de gândire...

Și atât timp cât nu afectează pe nimeni...nimeni nu ar trebui să-i jignească ...e dreptul lor să creadă în ce vor!

Mai rău este cu ăia care cred că dacă vor omorî zeci, sute de ”necredincioși” vor ajunge în rai și vor fi răsplătiți cu zeci(parcă 72) de fecioare!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Nici nu știu dacă e bine să-i considerăm proști,înapoiați (sau ceva de genul...)Ei pur și simplu vor să creadă altfel,astfel...

Și atât timp cât nu afectează pe nimeni...nimeni nu ar trebui să-i jignească ...e dreptul lor să creadă în ce vor!

Mai rău este cu ăia care cred că dacă vor omorî zeci, sute de ”necredincioși” vor ajunge în rai și vor fi răsplătiți cu zeci(parcă 72) de fecioare!

....si trei munti de pilaf. :rade:

Link spre comentariu

Nu neapărat, te iei cu mîinile de cap cînd vezi ce aberaţii scriu. Probabil consideră inclusiv clipurile de pe net ca fiind conspiraţii.

Intr-un filmulet pe yt erau unii intrebati (cretini convinsi ca pamantu e plat) cum isi explica imaginile din statia spatiala care arata clar ca pamantul nu e plat si raspunsul lor a fost ca imaginile alea sunt niste facaturi pe undeva prin desert.

Link spre comentariu

Acelasi lucru l-a facut si Iuri Gagarin acum 50 de ani, dar nu vad legatura. Adica s-a putut acum 50 de ani si ne miram ca se poate in 2018? :)

Mecanismul de manipulare e similar cu cel de la arabi, bazat pe fanatism intr-un idol si niste concepte religioase. Cotizeaza frumos catre sefu'...ca Dumnezeu nu te ajuta daca nu-i oferi lunar mici atentii. Reteaua "pocaitilor" e atat de puternica financiar incat detin si un lant de spitale in California si Oregon cel putin...dar probabil si in alte state. Providence se numeste.

Link spre comentariu

Anul 2018 le-a luat din neuroni multora, si le-a si ingustat dramatic orizontul gandirii.

Dar asta este, omul este o fiinta perisabila si pe masura ce trec anii da in mintea copiilor.

Nu ca cei tineri ar fi mai rasariti. La ei este mare buba cu educatia (facuta pe internet)

Editat de cristiand02
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări