Vizitator Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Astazi, in 2016, din ce in ce mai multi oameni incep sa sustina aprig ca Pamantul ar fi plat. Eu nu stiu ce sa mai cred, sincer. Voi ce credeti? https://www.youtube.com/watch?v=CuwjWZV8EA0 Ce argumente pro si contra avem? Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Astazi, in 2016, Suntem in 2018. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Scuze, radeam de zor la videoclipul omului, si am ramas setat... Dar, oricum, multumesc ca mi-ai adus aminte! https://www.youtube.com/watch?v=Zni00B36f7E Link spre comentariu
Alin_cj Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Sunt multi https://theflatearthsociety.org/home/ Nu poti sa-i explici prostului ca e prost oricate argumente ai avea. Parerea mea e ca acesti oameni nu ar trebui sa aiba dreptul la vot. Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Nu-i problema...eu ma gandeam ca cei din videoclip au ramas setati in 1816. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 MEseriasul universal ce parere are? Pai de ar fi rotund ne-ar curge fecalele in cap! Normal ca e plat! What's next? Ne invartim in jurul soarelui? Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) MEseriasul universal ce parere are? Pai de ar fi rotund ne-ar curge fecalele in cap! Vine acum...e pe aici...tocmai a deschis un topic nou. https://www.elforum.info/topic/130126-mor-personalitatile-si-raman-nulitatile/ Editat Ianuarie 25, 2018 de mac01 Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Numai de la americani pot pleca ineptiile astea cu pamantu plat. Tot de la ei pleaca si rapirile oamenilor de extraterestrii, acolo sunt cele mai multe. Se pare ca oamenii din Europa si restul lumii nu sunt asa de interesanti pentru extraterestrii. Tot la americani am observat ca sunt cele mai multe case bantuite de stafii si fantome ! Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Daaa...e chiar o emisiune la tv pe tema asta, cu casele bantuite de la americani Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Pamantul plat este o prostie perfecta . Mecanica cereasca ( cautati singuri pe net ) explica ce si cum . Analfabetii pot crede orice . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Este o vorba care spune ca: unde e minte multa si prostia e pe masura,in proportie de 50%. Cred ca sint cei mai creduli oameni de pe Pamint! Parca acolo s-a rasturnat carul cu prostalăi,nu ca noi n-am avea ''americanii'' nostri. Norocul nostru e ca sintem mult mai putini decit americanii. Daca-r fi sa se faca un sondaj la noi,poate,i-am bate! Dar noi, fiind ca natie,putini,prostalăii trec neobservati! Editat Ianuarie 25, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 -E lung pământul,ba e lat Zicea Coșbuc când era beat. Dar ,,Galileu,,de sub pământ: -Taci prostule ce e rotund. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Flat Earth Society has members all around the globe. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Miscarea aia face parte din open society a lui soros . In afara de poponarism si antireligie , insista si pe indobitocirea maselor . Da , exact , ce are coada vacii cu stampila primariei ? Penalii , paralelii , coruptii , ciuma mov din sufragerie etc . Numitorul comun este soros ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 -E lung pământul,ba e lat Zicea Coșbuc când era beat. Dar ,,Galileu,,de sub pământ: -Taci prostule ce e rotund. LIKEEEEEE! Link spre comentariu
Postări Recomandate