Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

puscaria ajuta la silueta

Postări Recomandate

Žn pușcărie, dimineața servea o sută de prună, naturală, făcută de el din pufoaică, spărgea o ceapă cu șuncă, uneori mujdei cu ulei, și apoi cafeaua. La prânz, 3 litri de vin. Pușcăriaș adevărat... Sănătate curată!

Link spre comentariu

Marea majoritate a puscariasilor ,n-au bafta lui,nu ca ceilalti(comunii) ar duce-o cu mult mai greu. Acum nu-i mai obliga nimeni sa munceasca. Trai pe vatari,''nineaca''! Multi romani nu traiesc nici pe departe la fel de bine ca puscariasii! De! Statu' le-a creeat conditii de trai decente in ''gherla''! Si se mai pling!

Link spre comentariu

borcea-mediafax-foto-liviu-untaru.jpg?he

si dupa ceva ani in spatele gratiilor

borcea.jpg?height=459&width=600

chiar detentia i-a facut un bine!

Umflaciunea, de cele mai multe ori, nu se datoreaza consumului excesiv de carne de porc, ci, bulimiei de stres!

Zdreanta asta, cum ii spunea nea Gigi, a fost lasat sa-si inmulteasca familia chiar si in puscarie!

Link spre comentariu

Žn pușcărie, dimineața servea o sută de prună, naturală, făcută de el din pufoaică, spărgea o ceapă cu șuncă, uneori mujdei cu ulei, și apoi cafeaua. La prânz, 3 litri de vin. Pușcăriaș adevărat... Sănătate curată!

reteta asta am mai vazut-o pe undeva, si se spune ca era una pt tinerete fara batranete!

:limb:

ca sa vezi cum lucreaza subconstientul...

Editat de maciupiciu
Link spre comentariu

reteta asta am mai vazut-o pe undeva, si se spune ca era una pt tinerete fara batranete!

:limb:

ca sa vezi cum lucreaza subconstientul...

Cel la care face referire colegu'@maciupiciu,cred c-a fost intarcat devreme, trecind pe ''tarie'' imediat ce-a fost înțarcat. :rade: Cred ca nu poate incepe lucru' daca nu ș-a luat o portia zilnica de intăritor de ''recul''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pai cum sa nu slabeasca daca ii pun la sapart sare si farimat pietre in cariera. Vorba cuiva de pe aici: sper ca stiti de gluma, nu???

Daca-r fi dupa mine, i-as pune pe toti ''gherlistii''la spart pietre, de dimineata pina seara,cu o pauza de jumatate de ceas. Masa s-o ia stind in picioare! Dupa citiva ani, as vrea sa-i vad, cit de dornici ar fi sa mai comita crime, furtisaguri, violuri, pedofilie si batai,etc,etc

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări