aluneanu Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 tv-ul din titlu nu mai receptioneaza niciun post tv .Defectul a survenit cu putin timp in urma in urma unor ploi abundente .Functioneaza pe celelalte surse de intrare .Am rescris memoria spi fara niciun rezultat .Placa de baza este 32av 833 rev 1. 03 , panel cod LC420 EUN (SD) (V1) .Tunerul este model TDTK G641D.Am 5 volti pe pinii 5,6 si 7 si pe pin 9 am 4,2 volti . Imi intra in meniul de cautare ,face scanare canale si nu gaseste nimic ,am doar purici . Nu sunt lamurit daca tensiunile pe selector sunt corecte ? Link spre comentariu
naebv Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) ...Defectul a survenit cu putin timp in urma in urma unor ploi abundente ...Tunerul este model TDTK G641D.Am 5 volti pe pinii 5,6 si 7 si pe pin 9 am 4,2 volti . Imi intra in meniul de cautare ,face scanare canale si nu gaseste nimic ,am doar purici . Nu sunt lamurit daca tensiunile pe selector sunt corecte ? La prima vedere tensiunile ar fi corecte (+Vcc=5V, SDA, SCL, AGC)...nu este clar in urma carui fenomen a survenit defectul (probabil in urma unor descarcari electrice atmosferice...atunci suspect principal este tunerul la asa manifestare)... Editat Ianuarie 24, 2018 de naebv Link spre comentariu
aluneanu Postat Ianuarie 24, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 defectul a survenit in urma cu vreo doua saptamani ,intr-adevar au fost ploi cu ceva abundenta dar nicidecum descarcari electrice .Nu sunt lamurit ce tensiune ar trebui sa am pe pinul 2 si pinul 4 ? Tunerul asta este doar analogic sau analogic si digital ? Link spre comentariu
naebv Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) intr-adevar au fost ploi cu ceva abundenta dar nicidecum descarcari electrice .Nu sunt lamurit ce tensiune ar trebui sa am pe pinul 2 si pinul 4 ? Tunerul asta este doar analogic sau analogic si digital ? Care poate fi legatura cu ploile abundente?... ca doar tv-ul nu functiona in...ploaie! Eu cred ca este o coincidenta. Tunerul furnizeaza semnal IF atat analog cat si digital. Pe pinul 2 ar trebui sa aveti 0 sau 5 V (LNA_ON/OFF) iar pe pinul 4 maxim 5V (RF_AGC). Un defect des intalnit la acest tuner este quartzul de 4Mhz (intern) defect... Editat Ianuarie 25, 2018 de naebv Link spre comentariu
aluneanu Postat Ianuarie 26, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 salut ,proprietarul a renuntat destul de usor la functia de receptie tv deoarece avea instalat acasa deja un receptor satelit . Multumesc tuturor si o seara frumoasa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum