codrut Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 PLACA DE BAZA: CV9202H-APW SURSA:CVB3201 T-CON:TN315B V1.1DEFECT:Acest tv nu prinde nici un program si nici pe HDMI nu functioneaza,in schimb citeste de pe USB.A mai intalnit cineva defectul?Este posibil sa fie din soft,are cineva unul sa incerc? Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 in sm se verifica daca sursele sunt dezactivate. la setari - others-source. se comuta tv si hdmi din off in on. am rezolvat un eboda asa care avea intrarile semnal pe off. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Cum se intra in service la acest model? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 In MENU / SETARI nu ai si SURSE ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Daca ai rescris softul din 25Q32 si face la fel, e clar ca e problema de procesor, ca ultima solutie incearca un reflow........... Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 In meniul Setari nu am meniul Surse Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 In meniul Setari nu am meniul Surse surse egal cu tasta av Link spre comentariu
Raileanu Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Rog stie cineva cum se intra in service mode la acest tv cu acest tip de placa? Trebuie sa ii intorc imaginea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Acum 10 minute, raileanu a spus: Rog stie cineva cum se intra in service mode la acest tv cu acest tip de placa? Trebuie sa ii intorc imaginea. nu poti intoarce imaginea din service Link spre comentariu
Raileanu Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 (editat) Am gasit INPUT 2580 dar nu are optiunea de a intoarce imaginea. Editat Iunie 22, 2021 de raileanu Link spre comentariu
Raileanu Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Am gasit pana la urma si setarea de intoarcere panel - mod flip in setari panel - era cam ascunsa in meniu. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 1 hour ago, raileanu said: Am gasit pana la urma si setarea de intoarcere panel - mod flip in setari panel - era cam ascunsa in meniu. E bine ca ai avut ambitie si nu te-ai lasat...desi ti-sa spus mai sus ca nu se poate intoarce imaginea din service , colegul iuliantv stia el ceva...probabil ca la acelasi model tv cu alta placa nu merge intoarsa imaginea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 (editat) Acum 9 minute, Costica Tv a spus: E bine ca ai avut ambitie si nu te-ai lasat...desi ti-sa spus mai sus ca nu se poate intoarce imaginea din service , colegul iuliantv stia el ceva...probabil ca la acelasi model tv cu alta placa nu merge intoarsa imaginea. bine ca a insistat,eu incurcasem chassiele,ma gandeam ca e chassis tp.506.pb8xx ,da unele chassie cvxxx si in functie de soft,au aceasta posibilitate cu scuzele de rigoare ,de aceea i-mi place sa fie si chassisul in titlu,si daca e posibil si cel ce reånvie un subiect sa redea toate detaliile,åsta e cåt de cat la inceput,dar sånt unii ce posteaza la un subiect intins pe 3-4 pagini,si tu care vrei sa ajuti daca poti,trebuie sa iei subiectul de la inceput,si sa traduci cu ce e echipat, Editat Iunie 22, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Uite asa dati detali pe forum si eu nu prea am de lucru, ca in ultimul timp ca toti citesc aici, si isi repara tv-ul singuri acasa , sa nu mai faceti acest lucru ca va jupoi de vii, eu platesc taxe pentru firma si voi ce faceti le dati mura in gura Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 (editat) 2 hours ago, Florinel TV said: Uite asa dati detali pe forum si eu nu prea am de lucru, ca in ultimul timp ca toti citesc aici, si isi repara tv-ul singuri acasa , sa nu mai faceti acest lucru ca va jupoi de vii, eu platesc taxe pentru firma si voi ce faceti le dati mura in gura Florinel acum am eu de lucru si tu nu mai ai ? Din ce am constatat eu, colegul raileanu e meserias depanator nu cred ca isi repara tv-ul acasa...... Editat Iunie 22, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum