Vizitator redweed Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Imi trebuie un transformator toroidal cu 2 infasurari de 50V si curent super mare. Stie cineva de unde fac rost? CAnd am fost la magazin sa intreb de traf mare de tot, ala vine cu unu de 100w si cand ii spun ca imi trebe de vreo 800 o inceput sa rada de mine. Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 lol, inseamna ca el n-a vazut traf de 20kW :)vezi la petra ca au preturi ok si ti le fac pe comanda.stai ca-ti zic yo nishte preturi aprox.preturile de la petra (putere[VA]-pret[euro fara TVA])-5.19; 50-6.03; 63-7.00 80-7.64 100-8.81 200-13.80 250-15.71 350-20.49 450-22.89 630-29.15 750-36.79 1000-42.36 suplimentar:la fiecare priza creste pretul cu 2%la fiecare infasurare pretul creste cu 5% Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 scrie aici ca nu cred ca merge sa trimiti mesaje private, ca ti-am dat de 2ori si nu cred ca ai primit niciunul.deci ziceam ca nu e petra nu e magazin si ca ei la fac.ei sunt din iasi dar trimit prin posta daca vrei Link spre comentariu
Vizitator kenwood Postat Ianuarie 6, 2005 Partajează Postat Ianuarie 6, 2005 Iti spun eu de unde sa faci rost:Din targEu am cumparat un traf de 350wati,care in primar are sarma de 4mm diam si in sec are 1mm diam (deci este "tapan" ) ,cu umilitoarea suma de 60.000 lei...si trafu' arata binisor...nu bazaie,nu se incalzeste decat putin (se simte putin caldut,dar nu cine stie ce)...etc...e perfect.Daca iti trebuie traf de 800 wati,dute la piata si vezi ca fac astia trafuri de sudura,le vand pe cateva milioane...nu trebuie sa astepti pana cand gasesti "ocazii' ,ca mine.Le spui la aia cum sa fie trafu' si gata.Oricum,ei vindeau chestii babane,nu de 800 de wati,deci nu cred ca o sa fie mare efort sa iti faca unu cum vrei tu.Ce vrei sa faci cu el? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 desi pre o nebuni eu zic sa incerci cu un traf de sudura(nu-i toroidal dar este o sursa sigura -si unu deal rezista la orice mai ales daca vrei curenti mari),sau o varianta mai siguara construiestel tu ,iti dau eu toate datele necesar din surse sigure Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 daca nu pune mai multe in paralel dar vezi sa aiba aceeasi tensiune,dar ocupa cam mult spatiu Link spre comentariu
Vizitator redweed Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 eu am 3 toroidale de cate 200w si ar ajunge alea 3 in paralel numa ca is inalte de vreo 12cm at si e prea mult. o sa cumpar unu de la firma aia ca is faine alea. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Asa ca sa stii cu alea 3 daca le pui in paralel iti iasa un aparat de sudura bun,cu un randament al dracu de bun. Ala ce o sa-l cumpere nu-i destul de mic incat sa-si merite banii .credema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum