Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Platinum 54NX Plat

Vizitator sebastian-78

Postări Recomandate

Vizitator sebastian-78

Bună ziua,am acest platinum 54-nx plat cu următoarele componente,alimentare strg 6653,final liniiD2499,audio LA4285,vertical LA7840 junglă LA76810A,procesor LC863324A,șasiul este A3Y111,ca simptom imaginea desincronizată pe vertical,o parte de imagine cu dungi orizontale,iar o parte cu pureci,așa vede și pe AV,am înlocuit toți condesatori dinBV am schimbat intg.la7840,masurat toate rezistențele și dioda din BV înlocuit bobina deflexie și nici o schimbare pe pin 23 junglă am 2,040v pe schemă e 2,6v pe ieșirea LA7840 în loc de 13,4v, 20,3vpe alimentarea este pe pin3 27,2v aceste tensiuni au fost și pe vechiul integrat deci nu sa schimbat nimic atașez și poze cu imaginea, poate careva a întâlnit defectul ăsta,ceva sugestii?

post-267792-0-41485900-1516789184_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• cornel1962

2

• leoncris

1

• adydep

1

Cu un dump ai incercat?

...si apoi cu o jungla ! :rade: Trebuie pus osciloscopul pe iesirea din jungla si vazut ce este acolo.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Este foarte posibil sa fie din dump , ca la sasiele E1 face tot felul de defecte din dump , dar este posibil sa fie condesatori pe linga jungla , rezistente poate chiar jungla

Link spre comentariu

Este foarte posibil sa fie din dump , ca la sasiele E1 face tot felul de defecte din dump , dar este posibil sa fie condesatori pe linga jungla , rezistente poate chiar jungla

...nu cred ca este vorba de E1, este sasiu 3y11...e normal sa incerce prima data un dump !

Link spre comentariu

...nu cred ca este vorba de E1, este sasiu 3y11...e normal sa incerce prima data un dump !

Eu nu mam referit ca este sasiu E1 , eu am spus ca este posibil sa fie un defect asemanator ca la sasiu E1 si merita probat cu un dump si scapi de o grija ca nu este de acolo si cauta defectul in alta parte

Incearca si cu acest dump , salveaza dumpul original inainte

Platinium 54_NX Plat.rar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări