Vizitator Seven77 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) De la asa-zisii mineri bine antrenati la asa-zisii meseriasi. De pacalit nu pacaleste pe nimeni, dar topicul se va inchide cand balanta (vesnica lupta Est-Vest) va inclina in directia care nu trebuie. P.S. Balantele se rezolva permanent...cand un iesean facea spume la Bodega postand de zeci de ori pe zi numai politica, alt iesean a zburat pentru ca-si permitea sa-l contrazica pe tovarasul. Asa merge treaba, asa a fost mereu. Zal le zisese sa nu se mai certe prin releul de Bucuresti. Editat Ianuarie 24, 2018 de Seven77 Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) Rego, te bagi in seamă pe degeaba, nu 24 Ianuarie are treaba cu comunismul, ci 26! Da, pe unii îi cam supăra patriotismul Am reactionat cand am vazut ce podoaba a deschis topicul si mai ales cum au aparut proletarii care freaca menta pe aici. Tare le mai placea si comunistilor aceasta zi,de parca ar fi fost de fata. Altele,nu. Dupa doua zile s-a nascut taticul lor,conducatorul unui sistm care i-a invatat ca le da statul de toate. Acum sunt ofticati ca le da mumu iar munca e greu. Nu mai au loc de capitalistii si angajatii multinationalelor care, punandu-si mintea la contributie, castiga inzecit in comparatie cu ei. Editat Ianuarie 24, 2018 de rego Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 ...Zal le zisese sa nu se mai certe ... Nu , nu era asa nici pe departe , era o manipulare oarecare specifica unei anumite epoci sociale . Acel personaj nu putea vedea realitatea , ci doar isi exprima dorintele si banuielile sale . Absolut nici una dintre " prognozele " sale nu s-au adeverit ... Mai bine trecem cu vederea acele " ziceri " si il consideram un simplu accident online al istoriei Elforum . Sa-l lasam sa se manifeste in voie pe alte plaiuri ale forumurilor , vorbitoare de limba romana , acolo unde nu suporta contraziceri sau critici constructive , spumegand incet la foc mic , din invidie tehnica pe cei care au " maturat " pe jos la firme care au ansamblat mii de amplificatoare audio , conform citatului "" sînt prea neinstruit ptr aşa ceva, doar geniile măturau la Menadi & Co. printre miile de amplifuri produse. "" :) ! QED . Restul este tacere ... sau noaptea mintii , iluminand acel forum . Link spre comentariu
Vizitator Seven77 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Am reactionat cand am vazut ce podoaba a deschis topicul si mai ales cum au aparut proletarii care freaca menta pe aici. Tare le mai placea si comunistilor aceasta zi,de parca ar fi fost de fata. Altele,nu. Dupa doua zile s-a nascut taticul lor,conducatorul unui sistm care i-a invatat ca le da statul de toate. Acum sunt ofticati ca le da mumu iar munca e greu. Nu mai au loc de capitalistii si angajatii multinationalelor care, punandu-si mintea la contributie, castiga inzecit in comparatie cu ei. Complet off-topic (sau nu?...), vad ca se mareste numarul celor care nu pun spatiu dupa virgula. Textul de mai sus e record-primele doua randuri fara spatiu, urmatoarele cu spatiu. Asta imi aminteste de cersetorii aia care schioapata cu stangul si apoi uita si incep cu dreptul. Scuze de comparatie, situatiile sunt la fel de hilare. Dintr-un punct de vedere, desigur. Din altul...e tragic! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) Am reactionat cand am vazut ce podoaba a deschis topicul si mai ales cum au aparut proletarii care freaca menta pe aici. Ai reacționat greșit frateee...și asta e doavada că reacționezi fără să gândești!(scuze! nu vreau să te jignesc ...dar ăsta e adevărul așa cum îl văd eu) Și cu această ”reacție” demonstrezi încă o dată(dacă mai era nevoie!?) ...felul de a fi, a unora ca tine! Iar chestia cu ”își pun mintea la contribuție” e discutabilă ...își pun mintea la contribuție în folosul cui!? Editat Ianuarie 24, 2018 de elmar Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Pai este bodega ... Link spre comentariu
Vizitator Seven77 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Nu-l baga in seama, e un provocator, unul din multele zeci de mii care-si iau simbrie netrecuta in PIB pe undeva. Fiind un an important si o perioada pe masura, vor aparea cu sutele. Simuland mai mult sau mai putin credibil (pentru mine nici o sansa sa pun botul...) simpatii, antipatii, nostalgii... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) Faza-i ca in "altruismul" lui nu imparte simbria cu cei sarmani (doar se bate cu caramida in piept si rata nu o partajeaza decat el cu sine insusi). Se mai lua aiurea de aia cu matzul plin. Editat Ianuarie 24, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 De unde știi tu că nu împart și cu alții!? Eu zic că privești lucrurile doar la suprafață ....Habar n-ai de ce am vrut să zic acolo! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 De unde știi tu că nu împart și cu alții!? Stiu bine cu cine stau de vorba. Lup in piele de oaie. Dar .... accept dovezi daca ai. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Nu puteți să vă abțineți deloc... Link spre comentariu
Postări Recomandate