Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator Verifone defect

Postări Recomandate

Buna seara!

Detin un alimentator Verifone ca acesta ce debita 24V si alimenta un POS. De catva timp s-a sticat, in gol scoate 24V, dar odata ce-i pun sarcina tensiune oscileaza de la 0 la 24 V.

Va rog frumos sa-mi spuneti, daca ati mai intalnit acest simptom, cum se repara. Incerc repararea acestui alimentator deoarece este lucrat foarte frumos.

Va multumesc!

Editat de Kreator
Link spre comentariu

Pai....in primul desfa-l si arata-ne poze cu interiorul. Apoi daca te pricepi verifica si schimba condensatorii electrolitici din primarul si secundarul lui.

Daca nu te pricepi sa-l repari cumpara o alta sursa...se gaseste de 24V/4A (mai buna ca a ta).... la 20-40 lei.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ceva nu se leaga.

Logica imi spune ca daca au functionat o perioada de timp impreuna, sarcina a ramas aceeasi, iar in prezent sursa nu mai poate sustine consumul, singura care putea fi defecta este sursa nu? Ati verificat cam la ce curent intra in protectie? Asa, de curiozitate, e foarte bine ca ati rezolvat problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări