Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ue40d6500 display defect, se poate repara?

nello

Postări Recomandate

Multumesc, stiam demult timp de Floristeanu........l-am intrebat pe colegu' paull00 ca poate mai este si altul in Romania care are masinarie si face asa ceva....oricum Floristeanu asta din Iasi e un om foarte destept si dibaci de-a reusit sa-si construiasca masinaria........

Am un prieten in Bucuresti dar deocamdata invata a reusit sa-mi repare 2 ,unul chiar asemanator cu cel din post,UE40D5500 care a avut al doilea driver lateral defect.

Are Alin(baiatul prin care ti-am trimis ledurile) nr de telefon si el vine des cu sticle la reparat.

Editat de paull00
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nello

7

• paull00

2

• gabiTV

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A venit aseara cu televizorul (cel din titlul discutiei) si nu mai prezinta deloc defectul, cum pot sa verific daca e ceva in neregula daca merge perfect, inafara de a misca flexurile, ceea ce am facut fara modificari ale imagini.

am aparatul la mine de 5 zile si nu sa prezentat defectul inca, merge bine la cald la rece........, va intreb daca nu cumva la miscat cand la adus la mine si sia revenit driverul lateral, daca o fi fost cumva strivit sau presat si miscandul sia revenit?

Defectul a aparut dupa cateva zile dupa ce sa mutat in casa noua, deci a fost miscat de ici colo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări