Vizitator Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Poate e vorba de un baiat priceput la calculatoare, poate e un tip de treaba. Dar de ce sa nu te limitezi la ceea ce stapanesti binisor si sa-ti dai cu parearea in domenii adiacente dupa moda talk show-urilor? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Nu e urechist,e chiar habarnist! PFC in secundarul sursei ... . Editat Ianuarie 23, 2018 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Plin de experti... De pe ce forum, de curiozitate? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Nu conteaza prea mult numele forumului , ci calitatea " expertilor " . Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Poate e vorba de un baiat priceput la calculatoare, poate e un tip de treaba. Nu e dragă ”urechist”...e un tânăr habarnist... dar cu mult tupeu! Nu vreau să jignesc tinerii ...e doar o constatare ...pentru ei, google e atotștiutor ...deci ce zice google e literă de lege!(deși ...săracul google le spune multe ...din păcate, n-are cine să le cearnă) Cam așa se întâmplă și cu FB. Editat Ianuarie 23, 2018 de elmar Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Mie mi se pare absolut criminala fraza de imediat sub poza, cea nesubliniata )))))) E o intreaga psihologie acolo, scrisa in cateva cuvinte )))) ( in caz ca nu e editata la bascalie ) Ventilatorul fiind chinezesc pe o parte si zgomotos pe alta, l-a facut pe micul Einsten sa inteleaga ca de fapt expresia " low noise " e in limba chineza, iar Low in chineza inseamna High, odata ce ventilatorul huruie. O logica imbatabila, nu? )))) Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Publicitatea e mama comertului! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Poate e vorba de un baiat priceput la calculatoare, poate e un tip de treaba. Dar de ce sa nu te limitezi la ceea ce stapanesti binisor si sa-ti dai cu parearea in domenii adiacente dupa moda talk show-urilor? Partea subliniata este o perla pe cinste Dar unde ati gasit-o? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Am o sursa la reparat si am dat cautare dupa pretul integratului. Nu mai stiu ce m-a atras la prezentarea google de am intrat pe site. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Asa dragi colegi , dar noi cei care ne consideram cumva superiori ce facem?Decit facem msito pe aici? Cand vulturii tac , papagalii incep sa flecareasca...Tacem? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Păi care sunt ăia ”superiorii” care aruncă cu piatra!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Poti s-o impachetezi cum vrei, tot un gunoi de sursa e... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Poate omul nu e un expert, a vrut doar sa faca o trecere in revista pentru sursa cu pricina. Nu va impacientati, peste tot sunt experti. Am intilnit un tip care voia sa vinda castraveti gradinarilor: a dat copy/paste, cu traducere google!, dupa un articol gasit pe internet desprea avioane si aviatie. Nu va spun ce a iesit!! Pacat ca nu mai este postarea, era interesant sa o vedeti. Cit despre urechisti...hmmm, ce sa zic, unii chiar sunt exceptionali!!!!!!! Link spre comentariu
cimitavita Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 ML4824 Power factor correction (PFC) and PWM controller combo CM6800 Low start-UP current PFC-PWM controller combo si mai sunt: FAN4800 Low start-up current PFC-PWM controller combos se folosesc de mult timp in surse, inclusiv de calculator. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Si care e legatura cu subiectul? In imaginea postata la inceputul topicului se evidentiaza un CI supervizor din secundar, unul la care nici macar nu gasesc pdf. Link spre comentariu
Postări Recomandate