Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invazia urechistilor?

Vizitator

Postări Recomandate

Poate e vorba de un baiat priceput la calculatoare, poate e un tip de treaba. Dar de ce sa nu te limitezi la ceea ce stapanesti binisor si sa-ti dai cu parearea in domenii adiacente dupa moda talk show-urilor?

ATX_prez.jpg

Link spre comentariu

Poate e vorba de un baiat priceput la calculatoare, poate e un tip de treaba.

Nu e dragă ”urechist”...e un tânăr habarnist... dar cu mult tupeu! :rade:

Nu vreau să jignesc tinerii ...e doar o constatare ...pentru ei, google e atotștiutor ...deci ce zice google e literă de lege!(deși ...săracul google le spune multe ...din păcate, n-are cine să le cearnă) Cam așa se întâmplă și cu FB.

Editat de elmar
Link spre comentariu

Mie mi se pare absolut criminala fraza de imediat sub poza, cea nesubliniata :))))))) E o intreaga psihologie acolo, scrisa in cateva cuvinte :))))) ( in caz ca nu e editata la bascalie )

Ventilatorul fiind chinezesc pe o parte si zgomotos pe alta, l-a facut pe micul Einsten sa inteleaga ca de fapt expresia " low noise " e in limba chineza, iar Low in chineza inseamna High, odata ce ventilatorul huruie. O logica imbatabila, nu? :)))))

Link spre comentariu

Poate omul nu e un expert, a vrut doar sa faca o trecere in revista pentru sursa cu pricina.

Nu va impacientati, peste tot sunt experti. Am intilnit un tip care voia sa vinda castraveti gradinarilor: a dat copy/paste, cu traducere google!, dupa un articol gasit pe internet desprea avioane si aviatie. Nu va spun ce a iesit!! Pacat ca nu mai este postarea, era interesant sa o vedeti.

Cit despre urechisti...hmmm, ce sa zic, unii chiar sunt exceptionali!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări