GEO 53 BN Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 (editat) Am vazut si absolventi de politehnica ce bateau campii cu candoare prin magazine de profil tehnic...asa ca ala cu teologia e de inteles. De regula astia sunt din cei care au facut facultate pt ca e trendy si ca asa a vrut mama. El doar s-a trezit ca are o hartie in mana, si inca nu si-a dat seama ca nu are nimic in cap. LIKE!!!! Astia se si vedeau preoti la vreo parohie, cit de cit aproape de vreun orasel. Deja-si frecau miinile, gindindu-se cum sa-i ''mulga'' de bani, pe tolomacii care cred tot ce le spune popa. Din pacate, multa lume buna de munca,atit de la oras cit si de la tara au luat calea pribegiei,pentru un trai mai bun. Cei ramasi,batrini, pensionari si cei care nu sint buni de munca precum cacatul de mincat, nu-si permit sa le dea popilor banii pe care-i, zice ei,popii,trebuiesc sa-i ''doneze''pentru a zugravi biserica,pentru a cumpara straie noi popii si cite si mai cite alte lucruri care nu sint neaparat necesare. S-apoi ne miram ca un popa, paroh, (intr-un sat,unde si-a rupt dracu' coada) ,de doar citiva ani,are casa noua si masina bengoasa in curte! Multi din cei care-si faceau planuri,ca tiganu',s-au trezit dintr-o data, ca visele lor sint doar vise! In consecinta s-au angajat doar acolo unde se cerea sa aiba doar liceul,sperind ca odata s-oadata,tot vor prinde o parohie. Editat Februarie 11, 2018 de GEO 53 BN 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 am gasit valve de sens in Dedeman. sper sa mi le schimbe instalatorul. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Din ce sint tevile de legatura? apropo ce robineti de serviciu ai pus, adica ce marca? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 PPR cu insertie aluminiu. robineti flugure cu bila, Hertz. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 E OK ,daca nu ai un holender ca sa schimbi supapa va fi cu deranj. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 e suficient ca una din ele sa mearga. daca sunt atat de ghiniost sa pice amandoua, ma risc sa se lase cu deranj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum