Vizitator kinetix_knx Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Daca ma poate ajuta cineva cu o schema pentru amp-ul asta. E vorba de un amplificator de chitara( de fapt e un combo), cu 12ax7 in preamp si FET la finali (hibrid), care cred ca nu se mai produce din anii 80 :supz: . Are o gramada de zgomot shi overdrive-ul e cam dus. Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 mai bine scoteai schema si ne-o aratai si noua...nu crezi ca asta e ordinea? Link spre comentariu
Vizitator kinetix_knx Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 pai asta e faza ca nu am schema, shi ma gandeam ca poate are cineva...din intamplare :P. Am cautat pe net si nu prea am gasit nimik. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Sa scoti schema inseamna sa te uiti pe cablaj si sa o desenezi tu,nu sa o scoti din sertar si sa o pui pe forum. :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator kinetix_knx Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 will do Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum