cornel1962 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Cu EL84 faci alt final! Cu 4V pe pin 7 finalul e în"standbay". Dezlipește pin 7 de placă și dă-l la masă! N-am gandit asa departe, dar in primul poat , spune ca toate tensiunile pa tda sunt bune.....??? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Da,iar în postul 5 spune că are 10V pe pinul 2(deci se alimentează) și pe pinul 7 are 4,3V(adică e în standby,de unde rezultă 0V pe restul pinilor). Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 am facut cum miati zis am dezlipit pinul 7 si lam conectat la masa,tot fara sunet am masurat pe toti in parte pinii,conectand pinul la TDA inapoi,si am masurat din nou,acum nu mai am nici o tensiune,decat pe alimentarea lui 10,5v ce mai fac cum fac un alt amplificator,va rog Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Ai intrebat unde e intrarea.Intrarea de semnal e la pinul 5. Ziceai ca ai TDA1013.Uite schema lui: Adapteaza-l pe TDA1013 in loc! Editat Ianuarie 23, 2018 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 nu ma prea pricep cred ca nu pur si simplu al arunc in locul lui TDA din tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum