Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare Videoproiector

nelutuPO

Postări Recomandate

Va salut , este cineva care repara videoproiectoare pe acest forum ? Am un Benq EP4227 la care nu se aprinde nimic , nici un led. Pe sursa am verificat cam tot ce se putea la rece si ar fi ok. Pot alimenta numai sursa de alimentare fara modulul digital ? Cred ca nu ca pe acesta se afla pushul de standby. Va rog sa na ajutati sa dau de cap , dupa care cred ca va trebui inlocuita si lampa , tot kitul l-am gasit pe Alliexpres la un pret f bun. Stima !!!

Editat de nelutuPO
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

2

• nelutuPO

2

Top autori în acest subiect

decupleaza logica si incearca sa fortezi sursa sa vezi ce scoate adica vezi ce tensiune ai de stenbay si ii faci tu ca si cind vine din logica si atunci vezi daca e sursa de vina sau logica

Link spre comentariu

Ca sa fortes sursa sa plece fara placa logica , cum ptocedez ?? Nu am reparat videoproiectoare niciodata si partea proasta si stresanta ca este al meu si am nevoie de el in 2 saptamani .

Link spre comentariu

dupa ce decuplezi logica alimenteaza sursa si vezi daca scoate ceva tensiuni in prima faza.

L a culotul de la sursa nu scrie nimic de ceva tensiuni gen 5v, 12v sau ce o mai fi acolo banui ca scrie ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări