gigi56 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Buna seara , Acest TV Panasonic Model TX - 29PM1P Chassis , sasiu PC - 521F si are urmatoarele componete : - sursa - STRW 6754 - final linii - D2578 - b - vertical -TDA 8358J - sunet - TDA 8946JA - mod video -TDA 6107JF - multifunctional (smd )-TDA12021H1/D01 - memorea 24C16WP La apasarea butonul de la retea ledul rosu si imediat se stinge si linile pleaca ,si se aprinde filamentul si tubul lumuneaza pentru cateva secunde ,si apoi tubul ramane fara rastru,adica TV -ul nu mai finctioneaza. Am verificat cond primar si secundar din sursa si sunt buni fara probleme ,apoi am verificat tnsiunea pe bara B +1 este de 135v pentru cele cateva secunde cat lumineaza tubul si apoi ajunge 0v . Cred ca sursa e cu probleme si banuesc releul cu probleme sau o alta componeta pe care nu am gasit-o .Asa cava rog pe dvs sa bine voiti sa ma ajutati cu sfaturi la acest TV , si cu o schema pentru acest TV. Va multumesc. Editat Ianuarie 21, 2018 de gigi56 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Iar umbli cu cersitul, dupa atatia ani sunteti cativa care nu vreti sa folositi google ca sunt fraieri pe aici sa caute in locul vostru. Editat Ianuarie 21, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
neculavasile Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 deci cand pica ,nu mai exista tensiune de loc ? daca da atunci schimba strw 6754, eu am avut problema asta Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 eu cred ca are consumatori mari pe sursa Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 - domnilor cred ca aveti dreptate ce spuneti dvs , am banuit si eu ce spunti ,dar e bine si parerea dvs ,si voi incerca sa schimb prima data STRW 6754 dar mane , si apoi voi vedea daca va functiona Tv -ul Va multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 - domnilor cred ca aveti dreptate ce spuneti dvs , am banuit si eu ce spunti ,dar e bine si parerea dvs ,si voi incerca sa schimb prima data STRW 6754 dar mane , si apoi voi vedea daca va functiona Tv -ul Va multumesc nu schimba nimic,decupleaza pe rand consumatoti si ai sa afli de unde vine defectul. Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 -bine voi decupla cosumatori si voi vedea de unde vine defectul cum spuneti dvs, dar mane sa ma duc la client sa rezolv, si astept in continuare idei care pate fi de ajutor de la dvs. Va doresc o seara frumoasa . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 greu cu depanarea la domiciliu,eu m-am lasat de sportul acesta de 6 ani de zile. Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 - da e greu cu depanarea la domiciliu, dar cred ca fac un bine pentru clienti ca ma duc la domiciliul ,si nu e rau la domiciliu dar problema este ca Tv -ul are un volum mare si clientul nu are conditi de a verifica si repara Tv- ul ,dar la rugamintea clientului ma duc si incerc sa rezolv cu ajutorul de pe forum sa pot rezolva mai rapid si clientul sa fie multumit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum