hpavictor Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Cred ca aceasta schema te poate ajuta : http://docdro.id/Upf4CyS Spor la depanare ! Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Mulțumesc Victor! Partea de amplificare pare a fi identica, dar partea de clip și de intrare nu sunt la fel. Au mers pe premiza "mai taie din iele" 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Sânzienele sau Drăgaica reprezintă o sărbătoare populară care pică pe 24 iunie. Este o zi strâns legată de iele. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Da, adevarat Proba cu teniune de alinentare +-20 v toate bune si frumoase, canalul 2 cel care distorsiona functiona normal. La alimentarea cu tensiunea de +-80. canalul 1 functioneaza iar canalu 2 a facut sarma finalii , ceva i-mi scapa si nu-mi dau seama ce. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2018 Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 Poate nu esti tu de vina , ci finalii . Or fi fost clone amarate ... Sparge unul care e deja sarma si pune o poza pe forum ... Daca ai si un final original , evident tot sarma , opereaza-l si pe el si compara in poze dimensiunea jonctiunilor ... Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 28, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2018 (editat) Am facut asta cu un final nou, pastila are undeva la 5..6 mm fiecare latura. Finali de pe celalant canal sunt din aceasi sursa, deci sunt identici si nu au nici pe dracu. In teste am o singura pereche de finali montata 2sc5200 si 2sa1943 Da, semireglabilul este cu probleme Editat Ianuarie 28, 2018 de sonic11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum