Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce nu pot instala Winamp

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Pentru video încearcă kmplayer care are setări comice la instalare gen cat de praștie e cpu. Apoi ai setări avansate foarte utile.

ce are aia cu aia,oricum am instalat VLC-UL

Link spre comentariu

Ati incercat cu Windows Media Player?

Actual pe w7 folosesc si MPC-HC si VLC,dar VLC reda un sunet mai cald si mai bogat in frecvente deci ma inclin mai mult spre VLC.

Link spre comentariu

Pentru muzica folosesc1by1 sau foobar2000. Credeti ca nu "suna" bine?D

Dati-mi un linck va rog,de unde pot descarca

Ati incercat cu Windows Media Player?

Actual pe w7 folosesc si MPC-HC si VLC,dar VLC reda un sunet mai cald si mai bogat in frecvente deci ma inclin mai mult spre VLC.

merge cu media player dar este mult mai misto ca am ecalizor si asta ma face sa aleg winamp-ul/

Link spre comentariu

Ma numesc Viorel,dar folosesc acest nume deoarece la momentul cand m-am inscris pe forum din ce cauza nu stiu ,nu am putut lua acest nume de user,cred ca il folosea deja alt user.

Link spre comentariu

Ma numesc Viorel,dar folosesc acest nume deoarece la momentul cand m-am inscris pe forum din ce cauza nu stiu ,nu am putut lua acest nume de user,cred ca il folosea deja alt user.

nici o problema,cel putin stiu de acum in colo cum sa va abordez,dati-mi va rog ceva detali daca mai puteti rezolva aceasta probmema

Link spre comentariu

merge cu media player dar este mult mai misto ca am ecalizor si asta ma face sa aleg winamp-ul/

Si media player are egalizator : clic dreapta pe el -> enhancements -> grafic equalizer

post-185362-0-29367900-1516550119_thumb.png

Link spre comentariu

Si media player are egalizator : clic dreapta pe el -> enhancements -> grafic equalizer

attachicon.gifUntitled.png

dar nu vreau,am si pretenti din moment ce mi=amcumparat primul meu magnetofon in 1990 din unirea de la bucuresti si ma costat pe vremea aceea 14.400 lei,va dati seama ca era o suma enorma,a trebuit sa-l ridic cu fost tata al meu ca sa dovedesc de unde am bani

si atunci nu aveam decat 14 ani

magneonul era un kashtan cu indicatoare cu nivel analogiice,deaceea eu il consider(regelul sunetului)

nu se va naste ceva care sa inlocuiasca calitatea unnui magnetofon,si aici ma reffer la calitea sunetului care nu poate fi inlocuita cu absolut nimic

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Foobar2K este super audiofil pe lângă amărâtul de Winamp MP3 :) .

Într-adevar, este "marfă", deaceea l-am şi recomandat călduros, 1by1 este mai spartan, pentru sisteme mai slabe, nu consumă din resurse aşa cum face Winamp-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări