Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce nu pot instala Winamp

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut domnilor colegi,am o problema si anume nu mai pot instala Winamp-ul pe acest pc care pana acum o saptamana de cand am instalat xp-sp3 nu am avut aceasta problema,windows-ul este luat de aici iar programul este de aici,cu alte cuvinte imi da eroare la instalare,windows7 nu pot instala pentru ca nu este calculatorul compatibil,cu alte cuvinte este slab.

https://webforpc.com/software/operating-systems/windows-xp-sp3-professional-free-download-32-64-bit-iso/

Trebuie neaparat sa folositi Winamp? De ce?

Link spre comentariu

pai am si eu 5gb de muzica descarcata de pe youtube si imi place fff mult muzica,spunea si Albert Einstaine(Ferestete de omul de care nu-i place muzica)

Link spre comentariu

XP-ul pe 64 bit e cel mai rapid si stabil windows. Pentru SSD, trim-ul se poate face cu 3rd party software, alde Intel SSD Toolbox.

Merg si versiunile actuale de browsere, pe XP-ul ala 64? Cei care au procesor APU, gasesc drivere pentru video inclus in procesor? Ofera drivere pentru USB 3.1? Sa nu fim atat de categorici cu afirmatiile... :rade:

Link spre comentariu
Vizitator Seven77

Folosesc mai multe browsere si versiuni. Firefox3.6 pentru navigare rapida si ferestre multe deschise, Firefox 50 pentru flash, java si restul...reclamelor necesare ca sa te plimbi pe o pagina nenorocita. Problema e ca Chiar si cu DRP unele drivere, gen Intel Management Engine nu se instaleaza corect...in fine, merge dar nu pe orice sistem. 2 laptopuri, unul Sony Vaio cu i5, celalalt Lenovo cu i5 se misca diferit pe XP x64. Oricum, vor disparea toate, asta e trendul.

P.S. USB3.0 imi merge perfect...

Link spre comentariu

Apropo de firefox "Producătorul de firefox, Mozilla în cele din urmă trage suportul plug-in pentru Windows XP și Vista, eliminând ultimul browser acceptat pentru vechile sisteme de operare.

Firefox 52, lansat la începutul acestui an, a fost ultima versiune complet acceptată a browserului pentru XP și Vista. În luna martie, Mozilla a mutat acești utilizatori pe versiunea de lansare de asistență extinsă Firefox (ESR), care oferă doar actualizări de securitate. Nonprofit spune că Firefox pentru XP și Vista vor ajunge la "sfârșitul final al vieții" în iunie 2018."
http://www.zdnet.com/article/windows-xp-users-your-last-supported-refuge-in-firefox-ends-in-2018-says-mozilla/

Fisierele sunt video sau audio?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări