Vizitator rego Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Si pe simpatizantii lor, asisderea. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Da' tu ce ai, de astepti pe altii sa faca? Fa tu daca esti destept. Si pt afirmatia asta,cred ca meriti o sanctiune,ca sa stii ca nu iti e permis sa jignesti fara motiv colegii de forum...poate toti de pe forum sunt nationalisti.E un pacat sau defect asta? Il rog pe colegul validae sa faca ce e de facut. Exact ce am zis mai sus, nationalistii sunt incapabili sa inteleaga, incapabili de ratiune. Ne-a demonstrat istoria ca tot ce am produs a fost extrem de slab calitativ, nimic competitiv, nici macar nu puteam sa ne asiguram mancarea zilnica, si nu mai putem de mari nationalisti ce suntem. De ce sa fac eu ceva ? Am zis eu vreodata ca vreau sa faca cineva ceva ??? Ce incercare de intoarcere a discutiei este asta ??? Se face destul in Romania. Nu imi impune tu ce sa cumpar, o sa cumpar mereu produsul bun fie ca este romanesc sau nu, nu rahatul tau fie ca este romanesc sau nu. Tarile NU PRODUC, firmele produc. Am zis asta de nenumarate ori dar bineinteles ca un indoctrinat nationalist nu poate sa inteleaga asta. E prea mult pentru capacitatea lor de intelegere. O sa cumpar mereu produsul bun. Daca nu cumpar produse romanesti, nu le cumpar pentru ca sunt gunoaie, nimic mai mult. Eu cumpar produsul, nu tara. Si deja ne-ati aratat 50 ani ce puteti sa produceti voi.. nu, multumesc... prefer produse ieftine si proaste fabricate in China decat cele autentice romanesti facute de firmele ramasite ale perioadei mult laudate, scumpe si mai proaste. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Ca sa dovedim ca nu sunt standarde duble pe Elforum, chiar daca unii stau rau cu nervii (inteligenta emotionala redusa), pentru a nu friza ipocrizia: Il rog pe colegul Validae sa faca ce e de facut. Aici colegul moderator se plange de continutul postului #81. Da' tu ce ai, de astepti pe altii sa faca? Fa tu daca esti destept. Si pt afirmatia asta,cred ca meriti o sanctiune,ca sa stii ca nu iti e permis sa jignesti fara motiv colegii de forum...poate toti de pe forum sunt nationalisti.E un pacat sau defect asta? Il rog pe colegul validae sa faca ce e de facut. ... cand iata cum "dojeneste" el in postul #76. Sau altfel spus,le pute tot ce e facut in tara,e sub demnitatea lor sa cumpere asa ceva,desi in prostia lor nu-si dau seama ca au vandut deja viitorul copiilor lor (care au fost in stare de asa ceva). Concluzia: cine zice, ala este, ca magarul din poveste! Editat Ianuarie 25, 2018 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Bun, ca o concluzie, sa nu ramana lucrurile neclarificate; Intre timp mi-am primit banii inapoi. Dupa foarte indelungi cautari, am achizitionat combina frigorifica incorporabila Bosch, Made in Germany, racire pasiva (deci fara ventilatoare, marketing odios, balarii), cu compresor Secop GmbH, extrem de robusta, calitate ireprosabila, extrem de silentioasa. Fizic nu o auzi. Ca o informatie, dupa studiu atent, am tras concluzia ca si Gorenje (Slovenia), echipeaza cu compresoare Secop, si au produse de mare bun simt si calitate, cu informatii verificate pe viu. Beko prezinta(nu stiu daca exclusiv) compresoare TEE Turk Elektrik Turcia, in care tind sa am mai multa incredere, din moment ce la birou am Arctic de 15 ani, cu acelasi compresor, si instalatie extrem de robusta si finut lucrata. In rest, este infiorator, cu mici exceptii. Am ramas uimit, toate marcile mari, foarte cunoscute si foarte cumparate la noi, prezinta instalatii frigorifice in totalitate China. Cam asta a fost. Link spre comentariu
Postări Recomandate