leoncris Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Iata o decizie ... inteleapta ! Ce sperai sa faci cu placa fara restul ... cosmeliei , ceva lipituri reci ? Editat Ianuarie 21, 2018 de leoncris Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Sa stiti ca am mai avut norocul asta de doua ori, tot aici pe elforum am postat. Odata la un tv era stricat sunetul un coleg mi-a dat linkul spre schema sasiului si am depistat integratul cu pricina si a doua oara am gasit varistorul de inalta tensiune. Poate am noroc si data aceasata. Nu-mi place sa ma las asa usor si plus de asta mai si invat cate ceva. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Pacat , de data asta'i mai ... complicat ! Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Eu am avut un vecin care venea cand si cand cu sasiul in punga ca sa ma enerveze.Pt mine e chiar placut sa vad asa ceva Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Eu am avut un vecin care venea cand si cand cu sasiul in punga ca sa ma enerveze.Pt mine e chiar placut sa vad asa ceva Dar nu puteati s-ai aplicati o corectie? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Dar nu puteati s-ai aplicati o corectie? colegu' , ...fara violenta !!! Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Nu ca era cu 5ani mai mare...dar trageam o cearta cu el.Culmea ca aparea cu el chiar cand eram aglomerat. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 25, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Am schimat TDA-ul si electroliticele din jurul lui si m-am dus cu sasiul la "cosmelie" asa cum va place voua sa-i spuneti, si surpriza: nicio imbunatatire. Am vazut ca filamentul merge, nu stiam ce sa-i mai fac si m-am hotarat sa ma duc cu el la mester ca nu-i de mine si cand sa-l inchid mi-a venit ideea sa mai verific piesele ce tin de TDa-ul respectiv, astfel am descoperit o rezistenta defecta de 2.2Ohm ce era inseriata cu un condensator am schimbat-o si gata functioneaza. Vreau sa va multumesc pentru ajutorul acordat ca singur nu-l puneam pe picioare. Asa ca off topic: eu nu am dus sasiul in punga la nimeni, doar am cerut niste sfaturi iar cei care au vrut sa vina in ajutor au facut-o si le multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum