dem3ntor Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 salut! am la centrala un ups APC SUA1000, online, avr... pe care am montate 2 baterii auto de 12v/55ah. UPSul merge ok pe retea. Azi am cumparat un generator heinner de 2kva, l-am conectat la o priza si restul aparatelor functioneaza, televizoare, frigider, becuri, mai putin blestematul de UPS. Se comporta ca si cum nu ar avea tensiune. Am masurat intrarea, si primeste 224v, dar el merge pe baterie. Mai clantzane cand si cand un releu, ca si cum ar vrea sa treaca pe retea. Ce credeti ca are? Multumesc! Link spre comentariu
iop95 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Frecventa generatorului nu e constanta si iese din plaja admisa... daca are soft de management incercati sa vedeti daca puteti modifica plaja pentru frecventa tensiune de intrare; modificati la 45 - 55Hz. De regula cele mici nu au asa ceva... si nu se poate face nimic. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 asta este un super ups tre' sa aiba, cand ajung iar la tara instalez soft pe laptop si incerc! Speram ca dracia aia de generator sa de 50hz. dar, daca frecventa este mai mica, sau mai mare, nu voi avea problema cu alte electrocasnice? Multumesc! Link spre comentariu
iop95 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 De regula face sincronizarea tensiunii de iesire cu reteaua in plaja 47-53Hz. Daca frecventa nu e stabila in plaja asta un anumit timp (cateva secunde) nu comuta pe retea si imediat ce tensiunea de intrare iese din plaja asta, comuta pe baterii si reia monitorizarea retelei... cum generatorul are scurte caderi de turatie (la motoare mici in 2 timpi e ceva normal), UPS nu va "simiti" generatorul. Daca se mareste plaja la 45-55Hz cresc sansele sa vada generatorul... Scurtele caderi de turatie/frecventa nu afecteaza celelalte aparate. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 generatoeul este in 4 timpi Multumesc pentru lamuriri! Link spre comentariu
iop95 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Daca nu are caderi de turatie, verificati daca frecventa e 50Hz (ar fi bine 51-51.5Hz in gol). Link spre comentariu
Vizitator goctav Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Sall Umbla la setările UPS, vezi ca ai acolo felul de intrări de 220v acceptate. Editat Ianuarie 21, 2018 de goctav Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum