Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon vs Canon

Vizitator raduvm3000

Postări Recomandate

Vizitator raduvm3000

Dupa ce am citit cateva tutoriale si ceva review-uri ale catorva camere foto de pe piata, m-am hotarat sa-mi achizitonez o camera foto Canon. Acum problema este ca nu dispun de o suma prea mare de bani si m-am axat pe doua modele asemanatoare, nu cu prea multe diferente: Canon PowerShot A710 IS http://www.dpreview.com/reviews/specs/C ... a710is.asp si Canon PowerShot A700 http://www.dpreview.com/reviews/specs/C ... n_a700.asp. Diferenta de bani intre ele, e de aproximativ 200 Ron. Le-am studiat, si diferenta majora, inafara de cateva optimizari care nu fac sa merite banii in plus, ar fi ca A710 mai are si un stabilizator de imagine. Merita banii in plus? Sau mai sunt si alte diferente majore carora nu le-am dat importanta? Oricum, daca se poate sa-mi explice si mie cineva cum functioneaza un stabiliztor de imagine si daca isi face asa de mult simtita "prezenta"! Multumesc frumos :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• Adrian Luben

1

Top autori în acest subiect

e simpludupa ce :partyman: cu prietenii , sau :sex: cu prietenele , mana incepe sa tremure la fotografiere acest lucru se transforma intr-o poza miscata , mai ales in cazul in care lumina nu este suficient de puternicastablizatorul compenseaza acest aspect, astfel incat pozele ies corecte chiar daca ai fost la :bere: cu prietenii acum depinde de firma producatoare cat de eficient este acest stablizator

Link spre comentariu
Vizitator raduvm3000

In concluzie, din experienta voastra de fotografi, merita 2 mil in plus sau nu? Ca ideea de stabilizator de imagine nu cred ca e careva sa nu-si faca o idee... Era vb de detalii ;)

Link spre comentariu

da! merita, un prieten si-a luat recent pe cea cu stabilizator si mi-a zis ca e f. multumit de ea. Am facut si eu cateva poze cu ea in miscare si au iesit bine.Frate-miu are un canon (cam ca cea enuntata de tine) fara stabilizator si te cam enervezi cand descarci pozele si vezi ca cele mai frumoase sunt miscate.Iti recomand cea cu stabilizator, diferenta mare!!! :yawinkle: Conteaza mult, ca sa poti imortaliza orice moment de suspans :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări