Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru PC 2x40w Rms

Vizitator berti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BLK

1

• Sharky

1

sincer? mai bine asteapta pana maine sa fac poze la ampliful meu in cutie de sursa (parca tu ai postat ca te intereseaza poze, nu?) :)nu poti cere mult de la tda-ul ala, si ar fi fost mai bine facut intr-o cutie de cd-rom, am in proiect un asa amplif dar inca n-am timp sa ma apuc, cutia de cdrom e deja modificata... si in rest nimic :d eu zic ca ar merita banii dar depinde si de ce vrei tu de la un amplificator. parca eu nu mi-as incalzi componentele din carcasa cu asa ceva, mai bine in afara, sau ventilat in carcasa de cdrom.cat despre calitate, nu se compara un stk cu un tda... cel putin mie urechea imi spune stk (si specificatiile tot in directia aia bat)

Link spre comentariu
Vizitator DarcU

vrajeala.Sigur e cu TDA 8560Q adica 2x40 W pe 2 ohmi TEORETIC.Asta am si io in calc. Inca n-am poze o sa le pun cand o sa am.Tot in cutie de sursa :d.Faza e ca imi baga un bazait tampit daca alimentez de la sursa si bag pe placa de sunet in acelasi timp.Maine poimaine imi bag un traf.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Racer

Mai fratzilor ce idee mi-ati dat.Pana acum tot m-am gandit ce carcasa sa folosesc pentru viitorul meu amplificator cu TDA 7294....Folosesc carcasa PC-ului.Acuma ce vreau sa va intreb pe voi.Daca pun un transformator in carcasa nu influenteaza cu nimic componentele calculatorului? Daca da ce trebuie sa fac?

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Poate e cam vechi threadul dar eu am stat cu un traf de 100W in carcasa, pus fix sub sloturile in care se prinde hardul. traful era pt un TA8210. am renuntat la el pt ca daca imi trebuia ampliful la altceva trebuia sa car tot calculatorul cu mine, sau sa scot ampliful afara.De intamplat nu s-a intamplat nimic cu calculatorul, decat ca a devenit mult mai greu :lol: , dar am renuntat la idee deoarece consider mai practic un amplif in carcasa separata de calculator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări