Vizitator Pisicutza Postat Aprilie 10, 2004 Partajează Postat Aprilie 10, 2004 Buna.... eu nu am cu ce sa ma laud ptr ca pina acum am folosit carioca speciala in putinele montaje pe care le-am realizat.....sint noua pe acest forum si intrebarea este daca exista cineva care ma poate ajuta cu un program usor sau f.usor , care sa ma faca sa renunt la marker.De fapt problema cea mare este ca locuiesc departe de Romania si..... :oops: Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 13, 2004 Partajează Postat Aprilie 13, 2004 Acum pot spune ca am reusit ceva super.... http://www.nastase.go.ro/pgid9_site_RO.html Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 13, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2004 SUPER ti-a iesit ! FELICITARI ! cablajul de unde este si cat costa ? P.S. Cablajul este de tip fotopozitiv cumparat.Nu am folosit spray-ul fotopozitiv. Revelatorul se poate face si cu soda caustica in concentratie mica de soda si apa cam cat de mica ? Ce bec era ala de 250w ? cu UV ? Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 14, 2004 Partajează Postat Aprilie 14, 2004 Cablajul m-a costat 100.000 -16*10cm iar revelatoru super ieftin 45000 si am folosit doar un sfert din el (este praf) la 250 ml. de apa ca valabilitatea nediluat este de 2 aniPe bec am dat 400.000,am pus poze si cu becul.Preturile aste sunt echivalente cu lei nostri dar in Romania trebuie sa fie mult mai ieftinConcentratia o stie Pisicuta am sa vb. cu ea ,oricum spunea ca foarte putina soda la 1 l de apaDar am o alta prb. nu gasesc TDA 7294 ptr. libraria din eagle Link spre comentariu
Vizitator Pisicutza Postat Aprilie 14, 2004 Partajează Postat Aprilie 14, 2004 Frumos cablaj!!!!Revelatorul se mai poate face punind 2 lingurite de soda caustrica "praf" la un litru de apa. :wink: Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Daca nu gasesti TDA7294 pt eagle poti sa incerci sa pui gaurile pentru el cu aproximatie, stiind la ce distanta sunt reperele de pe grid...Adica se presupune ca ai grid in eagle ca eu am in Express PCB si am plasat la ochiometru gaurile pt 7294 si au mers la singurul amplif cu TDA7294 pe care l-am facut.Adevaru' ca tie ti-ar trebui integratu' in librarie pentru ca-ti ies asa superbe cablajele incat cea mai mica eroare ar sari in ochi! Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 dar spray`ul nui bun???? :cry: Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 In eagle am luat o capsula de 14 pini si am modificat-o si este perfect :lol: Nu am incercat cu spray-ul dar sunt sigur ca merge, numai ca trebuie sa ai putina" mana" ca stratul sa iasa uniform ca grosime,este posibil ca atunci cand il developezi sa ai stratul prea subtire si sa-ti dispara traseele.Cu cablajul asta nu ai ce sa risti sa nu-ti iasa perfect Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 da dar din cate am vazut cablajul ala fotorezistiv e cam scump :cry: ps: stie careva cam cat costa un spray si cam cat tine? :P Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Am spus ca nu stiu preturile din romania dar sunt sigur ca sunt mai ieftine decat aici.Iar spray-ul l-am vazut pe net la vitacom 100ml costa 537.816 http://www.vitacom.ro/produse/produse.p ... 3C%2Fa%3E& Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Am spus ca nu stiu preturile din romania dar sunt sigur ca sunt mai ieftine decat aici.Iar spray-ul l-am vazut pe net la vitacom 100ml costa 537.816 :oops: ooooops! :oops: Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 :cry: Deci raman la carioca ... sau poate gasesc o imprimanta... :cry: Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 o imprimania cu laser, mult exercitiu si o sa ajungi sa faci cablaje ci look profesional foarte reoede. Link spre comentariu
adrianbodor Postat Septembrie 6, 2004 Partajează Postat Septembrie 6, 2004 Cablajul m-a costat 100.000 -16*10cm iar revelatoru super ieftin 45000 si am folosit doar un sfert din el (este praf) la 250 ml. de apa ca valabilitatea nediluat este de 2 aniPe bec am dat 400.000,am pus poze si cu becul.Preturile aste sunt echivalente cu lei nostri dar in Romania trebuie sa fie mult mai ieftinConcentratia o stie Pisicuta am sa vb. cu ea ,oricum spunea ca foarte putina soda la 1 l de apaDar am o alta prb. nu gasesc TDA 7294 ptr. libraria din eagleDe unde ai cumparat becul si revelatorul ? Link spre comentariu
wingless Postat Decembrie 26, 2004 Partajează Postat Decembrie 26, 2004 Salut Pana acum faceam cablajele cu marker permanent. Mi se pare super ideea cu imprimanta laser. O intrebare: nu pot sa scot la imprimanta cu cerneala si sa XEROXez foaia? Adica din cate am inteles din ce ati spus e necesar ca sa existe toner pe foaie ca sa se retopeasca si lipeasca pe cablaj..tonerul de XEROX nu e bun? A incercat cineva? ___Andrei Link spre comentariu
Postări Recomandate