zamfic Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 Salutare si LA MULTI ANI!Vorbeati mai devreme de viteza motorului, eu am doua motoare de 15w si 6500 respectiv 10000 rotatii pe minut.Cu freza de 0.8 cu 10000 rotatii/minut, la viteza de avans mai mare de 1mm/s si adancimea de lucru de 0.01, freza se curbeaza si traseul iese varza. Daca micsorez turatia motorului scap de aceeasta problema, dar apare la cresterea vitezei de avans.Deci din probe practice nu teoretice, viteza motorului nu trebuie sa fie foarte mare.Pt. PCB cred ca e suficient 6500rot/minCum se pot pune imagini pe acest forum?Vreau sa pun niste poze cu masina mea de gravat si cateva PCB-uri gravate.[/img] Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 Cum se pot pune imagini pe acest forum?Vreau sa pun niste poze cu masina mea de gravat si cateva PCB-uri gravate.dai POST REPLY si atunci ai activa functia de atashare a imaginilor sau pui pe un site si folosesti functia de Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 Merci niq_roDansa este masinuta cu care printre altele fac si cablaje. Link spre comentariu
nosferatu Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 yo zamfic..da' e o bijuterie..Am vazut ca ai un led "SCANNING"..ai si scanare 3D pe ea?Cat ai dat pe "masinuta" ta?Ce turatie are motorul?Cablajele arata intradevar destul de rau..nu ai alte alternative sa nu mai iasa asa de "patratzos"?In incheiere..IMI PLACE. Link spre comentariu
nosferatu Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 Lasa Zamficule ca gasim noi o solutie si la realizarea PCB-urilor cu freza.. :yawinkle: Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 Salutare NosferatuAre si scanare 3D, dar se schimba motorul si se pune in locul lui un senzor de contact, care cica ar fi mai bun decat unul laser. Cel cu laser poate fi pacalit de obiectele transparente.Inca nu am incercat scanarea din lipsa de timp, dar se poate scana o rosie prin contact si nu o gaureste, doar o zgarie usor.La problema cu cablajele patratoase e din cauza softului. Softul e al sculei si nu e prea complex.Am incercat in corel dar nu vrea sa colaboreze total. Anumite linii nu vrea sa le graveze.Cu softul sculei pot lucra la o singura trecere cu 5 operatii dar cu aceiasi freza :gaurire, debitare,gravarePoate stii corel sa ma ajuti unde gresesc Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 senzorul de scanare si spindle unit de 6mm. Link spre comentariu
Vizitator kata_prof Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 nam avut rabdare sa citesc...sunt cam multe pagini :smt005ce alta metoda pt uz casnic :weedman: ar fi recomandata in afara de cea cu merkerul :smt005 Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 foarte frumos . nu stiu cat de buna este pt cablaje (pt cablajele circuitelor de putere cu siguranta ca este perfecta ) dar ideia este foarte faina . iar faptul ca ai facut-o sa mearga si nu a ramas doar ca ideie te scoate deja din randul elecronistilor obisnuiti . felicitari . astept sa o vad si full functionala (ma refer la partea de scanare) Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 Chiar o sa testez si partea de scanare astazi. Incerc sa ma acomodez cu softul Link spre comentariu
nosferatu Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Salutare! Am o problema cu o sursa ATX si va rog sa ma ajutati. Pentru a nu discuta pe topicul acesta postez link-ul aferent. http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?p=75298 Va multumesc! Link spre comentariu
nikos Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 si de ce a trebuit sa postezi in atatea locuri ?... Link spre comentariu
nosferatu Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 Salutare la toti! Ma scuzati ca deviez de la topic dar zilele astea m-am "prins" cu niste reparatii si am tare nevoie de voi.De data asta am un monitor..http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?p=75748 Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 dupa ce listezi pe folia pnp, are ceva daca ramana vreo 20 pana ce il lipesc cu fierul sau trebuie neaparat so lipesti dupa cum o scoti de la listat. ideea e ca eu nu am imrimanta cu laser ci cu tus :smt010 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Eu am listat pe o coala de hartie normala si am folosit foaia dupa o saptamana, si nu am avut nici o problema a iesit la fel de bine ca si cea listata atunci. Oricum acum folosesc metoda foto cu care se pot face niste cablaje jos palaria (e adevarat ca mai pot fi si esecuri dar ... ) Link spre comentariu
Postări Recomandate