Ionut Remus Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Buna tutuor! Am o mica/mare nelamurire si anume, ca mi-am luat https://www.tinyosshop.com/audiob-i2s-bluetooth-digital-audio-receiver-module (a nu se considera reclama , va rog) cat si programatorul pentru modul, iar acum am tot incercat sa-l fac functional cu ajutorul unui DIT4192 deoarece am nevoie de iesire SPDIF, dar fara succes. Am ales acest modul deoarece am gasit cele mai multe informatii cat si programatorul pentru aceste module. Initial cautam cu spdif direct dar din pacate nu am gasit si documentatie corespunzatoare si/sau un programator pentru a schimba diverse setari! Rog ajutor pentru a "scoate" iesirea in spdif deoarece am un intreg proiect bazat pe faptul ca modulul BT va avea iesirea in SPDIF si ar trebui sa fac modificari majore sa adaptez tot pentru analog (unde as folosesi PCM5102), sau eventual anumite recomandari pentru a folosi alte IC-uri care fac asta! Cred ca are legatura cu Master clock-ul MCKL, dar nu stiu exact ce sa fac sa generez acest semnalsi sincerc nu inteleg decat esentialul, ce face acest semnal, si nu gasesc informatii suficiente incat sa inteleg cu exactitate cum sa "ma joc" cu el! Multumesc anticipat Editat Ianuarie 20, 2018 de Ionut Remus Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 DIT4192 are nevoie de Master Clock (MCLK) ca sa functioneze, se pare ca nu genereaza intern. Incearca sa folosesti clock-ul de pe modulul bluetooth si cu un divizor sa obtii frecventa care-ti trebuie (pag 6 din datasheet). Ar trebui sa functioneze. Sau foloseste WM8804. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 24, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Multumesc de raspuns! Exact asta am crezut ca e problema, dar nu eram sigur, mai ales ca nu m-am jucat mult cu MCLK, sau protocolul i2s il folosesc dar nu prea il inteleg in intregime....nici nu am nevoie de mai mult sincer. Ma gandeam sa generez un semnal sa-l aplic dar era bataie mare de cap pentru mine asa ca am "aruncat" repede un pcm 5102 pe un cablaj cu cateva rezistente si C-uri si mi-a iesit din prima....am modificat proiectul pentru analogic si mi-am facut treaba, desi nu este chiar ce vroiam dar e ok si asa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum