ionel sm Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si crezi ca daca ii vezi poza la trafo ai sa-l identifici?Mai bine alimentezi sursa ,daca mai e intreaga si afli ce trafo e.Mai bine pune o poza a sasiului sa vedem starea lui. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Din cate am putut identifica terminalele sunt urmatoarele:1-26v,2-GND,3-INFO,4-video,5-heater(filamente)6-GND,7-nu stiu,8-neconectat,9-lipsa pin,10-B+,11-lipsa pin,12-colector final linii C5388. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si eu stau si ma intreb,cum vine asta? Da este o idee,am 6 tv-uri ale mele cu astfel de sasiu,doua cu tub bombat si 4 cu tub flat,am sa desfac unul s-au chiar doua si am sa fac comparatie si poate in felul acesta am sa reusesc sa-l identific pentru al putea valorifica. cum am spus aici tv-urile sunt ale mele dar nu pot face experimente,va dati seama mai ales ca eu consider ca sunt cele mai bune sasiuri pe care le-am intalnit. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Așa e! Mai bine faci un efort(riști, și câștigi!) atunci când îl vei monta pe un sașiu ...la un client! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Așa e! Mai bine faci un efort(riști, și câștigi!) atunci când îl vei monta pe un sașiu ...la un client! pai consider ca nu este bine ca daca se arde ceva imi dau singur de lucru,si va dati seama ca nimeni nu doreste sa lucreze cateva ore pentru un experiment in timp ce repar un tv in o jumatate de ora. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Cat dureaza sa schimbi doua trafo ? , daca imaginea nu se incadreaza la dimensiuni inseamna ca nu se potriveste , de ars nu se arde nimic .. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 ok,chiar acum am sa fac treaba aceasta si am sa va dau rezultatul. Problema rezolvata,l-am montat intrun tv cu ecran bombat si a luato din prima,deci acun stiu pentru ce tub este,va multumesc pentru contributia tehnica pe care mi-ati aduso. 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Din cate am putut identifica terminalele sunt urmatoarele:1-26v,2-GND,3-INFO,4-video,5-heater(filamente)6-GND,7-nu stiu,8-neconectat,9-lipsa pin,10-B+,11-lipsa pin,12-colector final linii C5388. Este HR7950 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Este HR7950 Da domn florin,inca o data va multumesc pentru contributia tehnica adusa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum