Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Va salut colegi si buna dimineata,am si eu o nedumerire si anume:am primit de la cineva un traf linii cu tot cu partea de sasiu rupt cat sa ramana traful intreg si nevatamat,intrebarea este:de la ce tub cinescop o fi fost tinand cont de faptul ca nu mai are nici o eticheta pe acest traf?va multumesc anticipat. Cum il pot identifica pentru al putea pune la urmatorul client? Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Verifica B+ si in functie de aceasta tensiune iti dai seama ce trafo este. 112v-HR7950 124v-HR80016. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) am primit de la cineva un traf linii cu tot cu partea de sasiu rupt cat sa ramana traful intreg Cum să verifice B+? Giorgi...dacă ai un alt traf de 11AK30 ...fă o comparație vizuală între ele! Ăla de la șasiul cu tub plat e un pic mai mare...din ce îmi aduc aminte eu... Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Si eu stau si ma intreb,cum vine asta? Cum să verifice B+? Giorgi...dacă ai un alt traf de 11AK30 ...fă o comparație vizuală între ele! Ăla de la șasiul cu tub plat e un pic mai mare...din ce îmi aduc aminte eu... Da este o idee,am 6 tv-uri ale mele cu astfel de sasiu,doua cu tub bombat si 4 cu tub flat,am sa desfac unul s-au chiar doua si am sa fac comparatie si poate in felul acesta am sa reusesc sa-l identific pentru al putea valorifica. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Desenează pinii trafului și desenezi între ce pini ai bobinaje și poți apoi compara cu trafurile din scheme .Asa se poate identifica mai ușor ce traf este.Cu ohmetrul pe *1. Editat Ianuarie 20, 2018 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Desenează pinii trafului și desenezi între ce pini ai bobinaje și poți apoi compara cu trafurile din scheme .Asa se poate identifica mai ușor ce traf este.Cu ohmetrul pA Am desfacut doua tv-uri cu cinescoape diferite si am observat ca trafurile sunt absolut la fel. Editat Ianuarie 20, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Desenează pinii trafului și desenezi între ce pini ai bobinaje și poți apoi compara cu trafurile din scheme .Asa se poate identifica mai ușor ce traf este.Cu ohmetrul pe *1. Păi n-are ce să deseneze...cele două trafuri(care echipează șasiul 11AK30) sunt la fel ...la pini! Și cu ohmetru ...nu știu ce să zic ...nu cred că va face mare brânză!(mai ales dacă nu este un ohmetru de rezoluție mare) Editat Ianuarie 20, 2018 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) Aparatul meu de masura este un DT9205A Editat Ianuarie 20, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Am desfacut doua tv-uri cu cinescoape diferite si am observat ca trafurile sunt absolut la fel. Adică unul din ele e plat ...să înțeleg!? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Adică unul din ele e plat ...să înțeleg!? Da,bineinteles. Nu ma sclifoseam atat dar este traful original al acelui sasiu si stiu foarte bine ca este de calitate nu facaturi de la mivarom. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Cel plat are diagonala mare cu unghiul de defexie 110*? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Cel plat are diagonala mare cu unghiul de defexie 110*? Da domn elmar. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Atunci e cam nasol... dacă ai un aparat care poate măsura inductanțe ...și dacă poți(adică,dacă tv-ul nu este al unui client) scoate traful din placă (de la șasiul cu ecran plat) ai putea compara cele două inductanțe de la înfășurarea de colector final linii și B+ Dar asta se poate face doar cu trafurile scoase din placă fără nici o componentă care i-ar putea scurtcircuita înfăsurările ...și ar putea influiența măsurătoarea... Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) "am primit de la cineva un traf linii cu tot cu partea de sasiu rupt cat sa ramana traful intreg" La traful primit ce pin ai la masa 9 sau ... 10 ? Editat Ianuarie 20, 2018 de leoncris Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Pune o poza cu traful Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum